keskiviikko 2. elokuuta 2017

Mielipiteitä vailla..

Hei, ajattelin nyt kysyä teidän mielipidettänne siitä kuinka usein keskimäärin blogissani vierailette. Olen omaa postaustahtiani pohtinut, josko nyt syksyn ajan kokeilisin postailla viitenä päivänä viikossa ja tätä varten tarvitsisin teidän apujanne. Onko väliä minä viitenä päivänä tänne postaan? Mitkä kaksi päivää viikosta ovat sellaisia, jolloin sinä useimmiten skippaat blogien selailun?

Suuret kiitokset jo tässä vaiheessa kaikille vastanneille <3

9 kommenttia:

 1. Itse olen huomannut ettei viikonpäivällä ole väliä, postauksen aiheella taas on. Moni sanoo perjantain ja lauantain olevan hiljaisempia mutta en ole samaa mieltä. Jos silloin on kiinnostava postaus, lukijoita on kyllä enemmän kuin viikolla.
  Kaikki päivittää sunnuntai-iltana tai maanantai-aamuna, silloin jää helposti postauksia lukematta kun lukulistalle ryöpähtää monta päivitystä kerralla ja ei ehdi lukea. Mutta minusta aihe ratkaisee, jos on mielenkiintoinen niin päivällä ei ole väliä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pe&la itsekin pohdin postausvapaata, mutta toisaalta ne ovat peräkkäiset päivät niin saattaa olla, että päädyn johonkin toiseen ratkaisuun vielä :)

   Poista
 2. Luen blogeja itse su-to, pe ja la en julkaise omia postauksia (en myöskään ke, mutta silloin luen kuitenkin muita blogeja) ja silloin pidän sitten muutenkin blogivapaata elämää. Vaikka bloggaaminen on ihanaa, on siitäkin elämästä mukava pitää pari päivää vapaata. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bloggaaminen vie kyllä tosiaan uskomattoman suuren osan vapaa-ajasta ja kun tätä vielä kokopäiväisen työn ohella tekee niin.. :D

   Poista
 3. Minä luen vähemmän viikonloppuna. Arkiaamut ja -päivät on mulle sellaista aikaa, että tulee luettua enemmän. Viikonloppuna on muuta tekemistä, niin aina ei ehdi.

  VastaaPoista
 4. Viitenä päivänä viikossa postaaminen kuulostaisi minusta ihan hyvältä idealta, laatu korvaa määrän! Minulle ainakaan ei ole väliä postauspäivillä kun omat vapaapäivät ovat aina milloin sattuu :)

  VastaaPoista
 5. Mie luen postaukset vain silloin, jos aihe on mielenkiintoinen eli riippuu ihan aiheesta :D Joskus luen Bloggerin lukulistalta ne ekat lauseet ja se on siinä, en klikkaile tarkemmin auki.

  Miulla kun on aikaa, niin luen joka päivä :'D

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat