sunnuntai 13. elokuuta 2017

MorpheMe August

Elokuun boxin sainkin yllätyksekseni aivan alkukuusta kätösiini. Jos et tiedä mikä MorpheMe on niin kurkkaa heinäkuun postauksesta mistä on kyse. Kurkataanpa mitä elokuun pussi sisälsi:

Tällä kertaa siveltimiä oli kolme:
R7 Pointed Powder Brush (ovh $15,99 eli n. 13,50€)
R14 Round Contour Brush (ovh $9,99 eli n. 8,50€)
R39 Tapered Blending Brush (ovh $5,99 eli n. 5,10€)


Käyttöön asti en siveltimiä ole vielä saanut (odottelevat vielä pesuvuoroaan..), mutta vaikuttavat ihan toimivilta. Tokikaan esim. Real Techniquesin siveltimiin verrattuna nämä tuntuvat jopa hieman karkeilta, mutta tämän hintaluokan siveltimiksi ihan hyviä. Pitää vielä käytössä kokeilla jäävätkö omaan käyttööni vai pistänkö eteenpäin.


Jos siveltimiä sisältävä kuukausiboxi alkoi kiinnostaa niin käyttämällä tätä linkkiä saamme molemmat yhden ylimääräisen siveltimen seuraavan boxin mukana. :)

Katsotaan kuinka syyskuun boxin saapumisen suhteen käy - minun luottokorttini numero oli päätynyt jotenkin vääriin käsiin ja sinne oli tehtykin jo aika järjetön veloitus (1725€) minkä johdosta toki jouduin kortin sulkemaan ja odottelemaan uutta tilalle (noin viikossa lupasivat toimittaa). Vähän toki alkoi mietityttää mihin kaikkialle verkkokauppoihin sen luottokortin numeron uskaltaa syöttää vaikka aika tarkkana sen suhteen olen jo muutoinkin ollut...



Kuinka useaa sivellintä sinä käytät meikissäsi päivittäin?

4 kommenttia:

 1. Veikkaisin käyttäväni kymmenkuntaa sivellintä. Melkein aina ne yhdet ja samat luottokapistukset ;D mulle ei ole ikinä käynyt noin mutta huuto.net tunnukseni kaapattiin joskus ja nimissäni myytiin paljon Mac tietokoneita. Se vähän havahdutti olemaan varovainen vaikka mistäpä tiedän edelleenkään miten ihmeessä saivat tunnukset käsiinsä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sitä tietää, että kaikenlaista rikollisuutta ja pahuutta maailmassa on, mutta harvemmin sen näin läheisesti joutuu kokemaan. Onneksi en itse tässä joudu maksumieheksi, mutta kyllähän tuo harmittaa ja aikamoista ylimääräistä hommaa itselleni aiheuttaa.. :/

   Poista
 2. Mä tilaan nykyään aina Paypalilla, jos se vaan on mahdollista. Jossain pirulaiset vaan velottavat siitäkin nykyään lisämaksun reilun euron tms esim. Lookfantastic, mutta koen sen jollakin tapaa turvallisemmaksi, ainakin rahat sieltä saa todella nopeasti takaisin, jos olisi jotain ongelmaa. Mulla oli kerran yksi tilanne, jossa paketti ei tullut perille, mut myyjä ei suostunut palauttamaan rahoja, niin Paypalilta sain parissa päivässä rahat takaisin. Varsinkin eBayta käyttäessä ihan ehdoton. Mut sit tietenkin ulkomaan matkoilla kortteja käyttäessä toi on aina vaarana, jännintä noissa ulkomaan keisseissä on se, että valoituksia voi alkaa tulemaan vasta esim. vuoden päästä reissusta niin kuin parille kaverilleni on käynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin käytän PayPal:ia mikä se on mahdollista, mutta kaikkialla se ei taida olla vaihtoehtona. :/

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat