perjantai 21. huhtikuuta 2017

The Meikkimuna

Kaikki varmasti tuntevat meikkimunan ja useimmat ovat aitoa ja alkuperäistä tai vähintäänkin perässä tulleita kopioita testanneet. Aiemminkin meikkimuna on päässyt esille blogissani ja tuskin tämäkään on viimeinen kerta, niin loistava tuote kun on kyseessä.


Sain testiin satsin meikkimunia, joista originelli pinkki sekä vihreät minit olivat jo ennakkoon tuttuja - niitä kun on tullut itsekin aiemmin ostettua. Haalean vaaleanpunainen Bubble on juhlaversio alkuperäisestä ja mustat minit pro-versioita vihreistä kavereistaan.


Hintaa meikkimunalla on 19,90€ tai minisaippuan kera 24,90€ - ja kyllä tämä on ehdottomasti hintansa väärti. Olen itsekin testaillut myös muita versioita, mutta mitään vastaavaa ei ole vastaan tullut ja tämän materiaali on oman kokemukseni mukaan kaikista parhaiten toimiva (Real Techniques on melko lähelle päässyt meikkisieniensä kanssa, mutta heilläkin materiaali on erilaista ja käyttö hieman erilaista kuin näillä).


Microt ovat myös aivan vertaansa vailla silmienalusilla sekä muissa tarkempaa työstöä vaativissa paikoissa - itse en varsinaista eroa ole mustien ja vihreiden välillä huomannut, molemmat toimivat aivan yhtä mallikkaasti. Näillä on hintaa myös 19,90€ ja pakkaus sisältää kaksi minimunaa.

Itsehän en alkuun oikein näillä lämmennyt ja vaatikin useamman testikerran ennenkuin huomasin näiden erinomaisuuden - nyt kuitenkaan en osaa oikein enää edes kuvitella tekeväni meikkiä ilman näitä palleroita, myös mini on ollut vakio-osana meikkirutiiniani jo pitkän aikaa.


Minkälainen suhde sinulla on meikkimuniin ja oletko jo noita minikokoisia testannut?


*)pr-näyte
 

6 kommenttia:

 1. Ihan koukussa, tietynlaiset meikkivoiteet levittyy "munalla" parhaiten. :D

  VastaaPoista
 2. Mulla minit jää kyllä kauppaan (ellei tuu joku hyvä tarjous), musta isommallakin saa ihan hyvin silmienkin alle. Tässä kohtaa iskee piheys ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin itsekin ajattelin, mutta kun sitten kuitenkin mielenkiinnosta microt hankin testiin niin käytössä huomasin, että niillä saa vielä paremmin :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat