perjantai 28. huhtikuuta 2017

Mascara x9

Minulta on hieman jäänyt mascaroiden esittelyt täällä blogissa, joten ajattelin, että laitetaanpa esittelyyn samantien kaikki yhdeksän (!) mascaraa, jotka on nyt korkattuna auki. :D En tule tässä nyt esittelemään miltä mascarat omissa ripsissäni näyttävät vaan arvioin tätä vain sanallisesti.


Essencen mascaroita minulle on tosiaan kertynyt neljä kappaletta, Avonia kaksi, näiden lisäksi olen korkannut käyttöön Lumenen, Max Factorin ja Bohon mascarat - muutama korkkaamatonkin vielä löytyy jemmoista, mutta katsotaan jos ne sitten joskus tulevaisuudessa esittelisin :D


Itse suosin mascaroissa mustaa väriä, näistä esittelemistäni ainoastaan Max Factor ei ole täysin musta vaan sävyksi kuvataan mustanruskea. Enemmistö näistä onkin tainnut minulle tulla pr-näytteenä, yksi Essencen mascaroista taisi minulle tulla joulukalenterin mukana.

Ensimmäisenä esittelenkin tämän hetken ehdottomiin suosikkeihin kuuluvan yllättäjän:


lupaa tuoda dramaattista tuuheutta ja upean, tekoripsiä jäljittelevän vaikutuksen.

Lupauksethan mascaroissa on aina ihan mielettömiä, mutta sanoisin, että omissa ripsissäni tämä pääsee uskomattoman lähelle; juuri äskettäin työkaveri kysyi onko minulla tekoripset kun kyseistä mascaraa oli ripsissä. Tämä oli todellinen yllättäjä kaikinpuolin; saan helposti juuri sellaisen lopputuloksen kuin mitä haluan (=tuuheutta) minkä lisäksi tämä on myös erinomaisesti kestänyt jopa työmatkapyöräilyn.

Iso peukku ja suosittelen lämpimästi kokeilemaan. Tähän taatusti tulen itse vielä joskus palaamaan.. (Yllä mainittu työkaverini osti myöskin itselleenkin ko.mascaran suosituksestani ja vaikutti enemmän kuin tyytyväiseltä hankintaansa. :))


Hieman kaarevan kuituharjan sanotaan antavan henkeäsalpaavaa tuuheutta.

Tällä saa kohtuullisen helposti melko näyttävät ripset aikaiseksi, harja vain on aavistuksen verran liian suuri omaan makuuni.


Suurella harjalla luodaan vastustamatonta tuuheutta. Mascara sinulle, joka menet äärimmäisyyksiin.

Iso harja tuntuu todella kömpelöltä. Tuuheutta ripsiin tällä saa kun jaksaa kerrostaa..


Kobraa muistuttavalla harjalla saat dramaattista tuuheutta ja upean lookin, intenssiivisesti lepattavat ripset.

Kukahan haluaa ripsiensä lepattavan!? :D 
Tämän kohdalla itselläni oli odotukset suuremmat mistä syystä ehkä olin käytössä tähän jopa hieman pettynyt vaikkei tämä huono olekaan.. Pitää joskus hankkia kokeiluun saman linjan False Lash Effect Mascara, jota on taidettu enemmänkin kehua..


Avon Mark Spectralash Mascara (ovh 18,50€/9ml)
Tuuheuttava ripsiväri, jonka volyymitasoa voit itse säädellä.

Täytyy sanoa etten itse huomannut eroja eri volyymitasojen välillä, mutta omassa käytössä olen nyt antanut olla tuolla 3-tasolla, joka kai käsittääkseni on se kaikista tuuheuttavin. Suurehko harja on hieman kömpelönoloinen eikä lopputulos ole aivan niin tuuheuttava kuin mitä itse toivoisin.


Pidentävä ja ravitseva ripsiväri.

Tiesin jo ennen korkkaamista etten tule tälle sydäntäni menettämään, koska kuten on jo tullut ilmi; haen ripsiväriltä nimenomaan tuuheutusta. Tästä huolimatta halusin tämän korkata testiin. Harjasta tykkään itse kovasti ja jos nimenomaan pituus ja luonnollisuus olisivat asiat mitä mascaralta hakisin, hoitaisi tämä homman kotiin. 


Maksimaalista tuuheutta kerros kerrokselta.

Tästä mascarasta olenkin postannut jo viime syksynä jonkin sortin meikkikuvankin kera ja tykästyin jo silloin mascaraan. Tämä on nyt toinen kappale menossa ja alkaa jo ehkä pikkuhiljaa vaihtokunnossa tämäkin, mutta edelleenkin lämpimät suositukset tälle sekä alkuperäiselle vesiliukoiselle kaverille - näihin tulen varmasti palaamaan jatkossakin.


Suurempi, rohkeampi ja vaikuttavampi ripsiviuhka, joka ei jää huomaamatta. Neljä erilaista harjaa yhdistettynä yhdeksi.

En tiedä onko värilläkin hieman merkitystä (minulla tämä siis mustanruskeana), mutta itse en koe lopputuloksen olevan mitään maata mullistava. Useamman kerroksen saan myöskin tätä kerrostaa, että lopputulos edes lähentelisi sitä mitä itse haluan.


Luonnon raaka-aineista valmistettu tuuheuttava mascara on vesiliukoinen, mutta säänkestävä.

Odotukseni olivat tämän suhteen varmaankin melko matalat, koska en ollut kovinkaan paljoa kehuja lueskellut yleisestikään luonnonkosmetiikan mascaroista, mutta tämä yllättikin minut todella positiivisesti. Eihän tämä mitään ihan superräpsyjä luo, mutta melkoisen lähelle päästään. Olen itse kokenut tämän helppokäyttöiseksi; mascaraa pystyy kerrostamaan saadakseen hieman tuuheamman lopputuloksen ja omaan makuuni tällä saa arkeen todella kauniit räpsyt.


Omat suosikkini joukosta ovat Essence The False Lashes, Lumene True Mystic WP sekä Boho Green&Volume. Aivan totaalisia floppeja näistä ei mikään ollut, kaikki eivät vain lopputuloksena minun ripsissäni toimineet siten kuten itse haluaisin toimivan.Löytyykö joukosta sinulle tuttuja mascaroita?
Entä kuinka sinä toivoisit mascaroita esiteltävän; tuleeko tällaisesta massaesittelystä ähky? Haittaako jos erikseen ei kuvia mascarasta ripsillä ole vai onko se juuri sitä mitä itse toivot? 


*)enemmistö mascaroista saanut pr-näytteenä

12 kommenttia:

 1. Toi mascarakuva ripsistä on musta kaksi piippuinen juttu, se miltä se näyttää sulla ei silti näytä siltä mulla. :D Joten siitä ei lopulta lopullista tuomiota voi antaa, vaikka kuvan näkee. Itse mielelläni kuulen mascaran ominaisuuksista enemmänkin. Esim. monet on kuvien perusteella saaneet Benefitin Roller Lashilla jättiripset, mulla se ei tee yhtään mitään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, että paljon riippuu lähtötilanteesta mikä on lopputulos.. :)

   Poista
 2. Minusta tämä oli kiva arvostelu eikä aina tarvitse olla in action-kuvia ;) Lumenen Mystic on noista suosikkini! Mulla on tällä hetkellä vain kaksi ripsaria avattuna :D jos joku vaikuttaa yhtään huonolta, en jaksa käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yleensä siirryn seuraavaan ja palaan jonkin ajan kuluttua mascaraan takaisin, joskus toinen tai kolmas käyttökerta vasta paljastaa, että kyseessä onkin ihan kelpo mascara :)

   Poista
 3. Mascarat on aina tosi hankalia, kun ne käyttäytyy eri ihmisillä niin eri tavoin. Mä olen kanssa löytänyt pari suosikkia essenceltä, mm. tuo rock n doll on tosi kiva. Maybellinen push up angel on mun uusi lemppari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taitaa tuo Maybelline löytyä muuten jemmoista vielä korkkaamatta - kunhan näistä hieman karsin niin pitää se sitten seuraavaksi korkata kokeiluun :)

   Poista
 4. Boho on merkkinä ihan uus! Oon kokeillut vuosien varrella parin euron ripsareista kaikki kalliisiin 50e ripsareihin ja nyt viime aikoina pitäytynyt essencessä tai rimmelissä 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen todennut, että nykyisin hieman edullisemminkin saa loistavan mascaran itsellensä :)

   Poista
 5. Mulle mascara esittelyissä riittää juurikin kuva harjasta ja bloggaajan omat mielipiteet. Ripsillä kuvat on vähän turhia jopa, kun ei kuitenkaan näytä kaikilla samalta :-D

  Toi essencen i love extreme mascara vedenkestävänä ollut mun suosikki jo piiitkäään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli jatkossa voinkin sitten hyvillä mielin tällä tyylillä mascaraesittelyt hoitaa :)

   Poista
 6. Tuo Essencen false Lashes on kyllä superhyvä! Saa todella pitkät ja tuuheat ripset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ehdottomasti tällä hetkellä oma lempparimascarani :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat