maanantai 24. huhtikuuta 2017

Täydellinen matkapaletti?

Sain juuri ennen Helsingin reissua testiin itselleni Essencen Eye&Face Palette:n (ovh 4,99€), jonka ajattelin samantien ottaa kunnon testiin ja pakkasin mukaan ainoaksi reissupaletikseni - oliko tämä päätös virhe?


Kyseinen paletti sisältää siis neljä luomiväriä, poskipunan ja highlighterin.


Kaikki sävyt ovat minun silmääni todella kauniita, tosin poskipunaa pohdin onko tarpeeksi väriä vai jääkö jopa omalla kalpealla ihollani hailakaksi..


Vaaleat luomivärit ovat todella kauniita ja varsinkin ruskeassa luomivärissä on aika kivasti pigmenttiä. Highlighter on kaunis, poskipuna hieman hailakka mutta kyllä siitä sävyä kuitenkin jonkin verran saa..

Kuinka paletti siis matkasta suoriutui? Oikein mainiosti ja voisin kuvitella tämän jatkossakin reissuun ottavani mukaan. Tällä saa kivan arkimeikin helposti aikaiseksi ihan vain muutaman siveltimen avulla ja myös kasvoille tarkoitetut tuotteet toimivat.


Minkälaista palettia sinä kuljetat matkoillasi mukana?


*)pr-näyte

8 kommenttia:

 1. Voisin kuvitella tämän matkalle mukaan. Mietin just onko mulla tälläistä monitoimipalettia, ei taida olla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla itselläkin ainokainen mistä näin kätevän kompaktisti löytyy tarvittavat :)

   Poista
 2. Itellä kulkee reissuissa ud.n naked kasvopaletti mukana missä on aurinkopuuteri,ruusukultainen hl ja poskipuna. Sillä saa myös tarvittaessa silmät meikattua. Nää essencet kyllä on mullistanu omaa ajattelua tuotteiden hinnoista, pakko se on uskoa että edullisesti ja vielä eettisesti saa hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi nykyään tosiaan ei tarvitse maksaa maltaita saadakseen hyvää :)

   Poista
 3. Mä otan aina yhden paletin ja se on Jane Iredalelta, mutta sitten huomaan kotiin tullessa etten käyttänyt sitä kertaakaan. :D Seuraavan reissun yritän tehdä ilman palettia, katsotaan kärsinkö. :D

  VastaaPoista
 4. No oliskin joku kateva matkapaletti eika puolta matkalaukullista meikkeja! Tan voisin itekin hankkia. :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat