perjantai 7. huhtikuuta 2017

Frozen Toffee

Essencen tuotteita olenkin täällä jossain määrin viime kuukausina tullut esitelleeksi, tänään olisi vuorossa silmämeikkejä.


Testiin minulle tuli:


Contouring Eye Pencil (kuvassa vasemman puolimmainen) toimii rajauskynänä, luomivärinä sekä korostuskynänä. Itse en jotenkaan tälle nyt oikein lämmennyt - vinkatkaa mikäli olette keksineet kuinka tätä pystyisi parhaiten hyödyntämään!

Kuvassa toisena vasemmalta luettuna oleva silmänrajauskynä on vedenkestävä, erittäinpitkäkestoinen helmiäishohtoinen tuhkanruskea rajauskynä. Levittyy todella hyvin ja kestävyyttä tällä myös on mainiosti. Sävynä on melko vaaleahko siihen nähden mitä itse olen rajauksissa tottunut käyttämään. Hinta on niin edullinen, että pitää joskus ehdottomasti käydä tsekkaamassa livenä miltä muut sävyt vaikuttavat.


Luomiväriduo sisältää korostus- ja varjostussävyt. Tällä saa nopeasti kevyemmän silmämeikin aikaiseksi.

Metallinen hohtoinen luomiväri sai sydämeni sykkimään - mikä ei varmaankaan teille yllätyksenä tullut :D Tässä on pigmenttiä todella mainiosti ja rakastan tuota hohdetta! Jos haluaa vieläkin intenssiivisemmän lopputuloksen, voi luomivärin levittää kostealla siveltimellä. Tästäkin pitää ehdottomasti myös muita sävyjä käydä katsomassa, aivan loistava tuote hintaansa nähden!


Swatchauskuvissa tuotteet samassa järjestyksessä kuin olen ne esitellytkin.


Mikä tästä nelikosta näyttää sinun silmääsi kaikista mielenkiintoisimmalta?


*)pr-näyte

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kirjapalveluiden ystävät huomio!

 *)mainoslinkki Koska meillä on taloudessa kaksi kirjojen ystävää, joista toinen ei vielä osaa lukea, on kirjapalvelutkin kovassa käytössä. ...

Luetuimmat