maanantai 17. huhtikuuta 2017

London Pride & Technic

Vilautinkin jo edellisessä postauksessa mitä kaikkea thebos-pakettini sisälsi, tänään käsitellään loput eli siveltimet sekä ihastuttavan värikäs luomiväripaletti..


Ovaalisiveltimet ovat toki minuakin alkaneet kovasti kiehtoa kun niitä joka paikassa on kehuttu. London Pride Multi-purpose Oval -setistä (ovh 31,90€) löytyykin siveltimiä mukavasti, että saa kunnolla testailtua saako näitä sopimaan omaan käteensä.


Meikkisiveltimien lisäksi paketissa on mukana myös sivellinpesuri, jollainen minulta kyllä jo löytyykin ja jota en jotenkaan missään vaiheessa ole oppinut käyttämään :D


Siveltimet ovat todella kauniita ja pehmeitä - ensimmäinen harjoituskerta ei ennyt oikein putkeen ja luovutinkin homman, onneksi tartuin uudemman kerran siveltimeen ja tällä kertaa homma luistikin jo ihan eri tahtiin. Meikkipohjasta saa näillä todella ihastuttavan ja myös silmämeikki luonnistuu oikein mainiosti. Ehkä aavistuksen enemmän joutuu työstämään meikkiä näillä (tai sitten se on vain alun tottumattomuutta..), mutta on ehdottomasti vaivan väärti. Kannattaa testata, äläkä anna periksi jos ei heti ensimmäisellä kerralla ala luistaa :)


Kevääseen kuuluvat auringonpaisteen lisäksi ehdottomasti myös värit ja sitä tämä Technic Electric Beauty Electric Eyes (ovh 8,90€) ehdottomasti pitää sisällään.


Näitä värejä voisi vain ihastella, niin mielettömiä ne ovat :D


Myös pigmenttiä näissä on ihan kohtuullisesti eli väriloisto siirtyy kyllä vaivatta napeista myös silmiin saakka :D


Meikkikuvia kannattaa muuten tsiigailla Instagram-tilini kautta, sinne pyrin viikoittain ainakin jonkin laittamaan, myös tänne blogin puolelle yritän aika ajoin kuvia saada otettua.


Joko sinulta löytyy omat ovaalisiveltimet ja/tai väriloistoa silmille? :D


*)pr-näyte /sis.mainoslinkin

5 kommenttia:

 1. Mikä idea noissa ovaalisiveltimissä on? Ne ovat vain ovaalit muotoisia, pehmeitä mutta onko niillä tarkoitus tehdä jotain erilaista jälkeä? Moni kehuu mutta en ole vielä ymmärtänyt niitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niillä saa hyvin työstettyä meikkivoiteen iholle. Itselläni tosiaan tämän kanssa ainakin vielä kestää meikkipohjan tekemisessä hitusen kauemmin kuin meikkimunalla, mutta lopputulos on kerrassaan loistava. Kannattaa testata ehdottomasti joskus, itsekin näitä pitkään katselin huulipyöreänä ennenkuin nyt sain vihdoin itselleni testiin - ja tykästyin :)

   Poista
 2. Omistan jonkun vastaavan siveltimen, mutta aina kestää, kuten meikkimunankin kanssa, ensin täytyy ihmetellä tovi miten käytetään ja kun markkinoille on tullut jotain jo ihan uutta, niin meikäläinen sitten on lämmennyt uusille jutuille. Sitä se vanhuus teettää. <3

  VastaaPoista
 3. Noi alarivin värit on ihania, varsinkin tuo vasemmalla oleva oranssinen koralli, upea sävy!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat