lauantai 22. huhtikuuta 2017

Night Fall

Edulliset BH Cosmetics:n tuotteet ovat minua jo tovin kiehtoneet ja erään paletin missaaminen on suorastaan jopa harmittanut ja näinpä tartuinkin heti tilaisuuteen kun huomasin, että eräs sävymaailmaan mainiolta näyttävä paletti oli pienellä alennuksella BeautyBay:ssä myynnissä.
Paletti sisältää 12 upeaa sävyä, joilla onnistut nimensä mukaisesti luomaan iltalookin tai ihan arkeenkin sopivan hennomman meikin.


Swatchauksiin ylärivistä muutamat sävyt tarttuivat yllättävänkin huonosti, en näidenkään kohdalla ole ongelmia meikkauksen yhteydessä huomannut.


Itse pidän siitä, että palettiin on lisätty mukaan myös muutama väripilkku ja muutoinkin sävymaailma on oikein passeli. Kokonaisuutena en koe rahojani heittäneeni hukkaan vaan tämä paletti jää varmastikin käyttöön ja pitää sivusilmällä aika ajoin tsiigailla josko vielä jotain muutakin BH Cosmetics:lta itselleen kotiuttaisi.


Onko BH Cosmetics sinulle tuttu?

2 kommenttia:

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat