perjantai 7. huhtikuuta 2017

Bette Box Huhtikuu 2017


Aikamoinen suoritus pysyä spoilaantumatta vaikka ensimmäiset postaukset taisin jo pari päivää sitten boxista nähdä. :D Itselläni boxin haku hieman viivästyi, koska palasin vasta toissailtana takaisin koulutusreissulta kotiin enkä eilen töiden jälkeen jaksanut enkä oikein pystynytkään pakettia lähtemään hakemaan - mutta eikös se niin mene, että hyvää kannattaa odottaa? Katsotaan oliko sisältö odottamisen väärti:


Linkki omaan postaukseeni helmikuulta. Eli tuttu tuote ja sinällään harmi, mielellään jotain muuta olisin testiin ottanut :)

"Huulivoide, joka kosteuttaa ja hoitaa huulia ja tuo huulille kevyttä kiiltoa. Koostumuksen sisältämät kasviperäiset öljyt hoitavat huulia. Sisältää aurinkosuojakertoimen SPF10. Huulivoiteen maku on yhdistelmä raikasta mandariinia ja pehmeää vaniljaa."
Kuullostaa mielenkiintoiselta. Jostain syystä minulta on täysin mennyt ohi se, että Herbinalta jotain tämän tyylisiä tuotteita löytyy.

Lumene Nordic Chic Luomiväri (ovh 12,90€/2,5g)
"Nordic Chic Pure Color Luomivärivalikoima sisältää 16 hienojakoista puuterimaista luomivärisävyä, joiden avulla voit luoda tyylikkään päivämeikin tai dramaattisemman iltameikin. Sävyt sisältävät sametinpehmeän koostumuksen ja ne ovat helposti levittyviä. Kaikissa sävyissä on intensiivisen, pitkäkestoinen pigmentti. Käytä sellaisenaan tai yhdistele sävyjä saadaksesi aikaan juuri sinulle sopiva silmämeikki!"
Ensin ajattelin, että sattuipa tulemaan tylsässä sävyssä (8 Before Sunrise/Ennen auringonnousua), mutta sitten tuli mieleen, että vastahan itse etsiskelin jemmoistani jotain tämän tyylistä single luomiväriä :D Koostumus tuntuu ihanan samenttiselta, odotan innolla, että pääsen tätä silmiin asti testailemaan.


"Suositut, kauniisti taivutetut ripset täydellisen huoliteltuun viimeistelyyn.
Eyluren linjaripset korostavat silmiesi luonnollista kauneutta. Sopivat kaiken muotoisille silmille. Ripset ovat ihanteelliset säännölliseen käyttöön ja sopivat arkeen ja juhlaan. Soveltuu käytettäväksi piilolinssien kanssa. Sisältää ripsiliiman."
Itse käytän varsin harvoin tekoripsiä, mutta näitä on aina hyvä olla jemmassa.

"Kun hiuksia värjätään ja käsitellään lämpölaitteilla, ne rasittuvat ja tarvitsevat erityistä hoitoa tullakseen taas elinvoimaisiksi. Gliss Fiber Therapy sisältää OMEGAPLEX®in, aiemmin vain kampaamoista saatavilla olleen teknologian ja käsittelyn, joka korjaa vaurioituneita sidoksia hiuskuidussa. Se palauttaa hiuksen alkuperäisen laadun ja antaa pitkäkestoista suojaa tulevia rasituksia vastaan."
Itse aina mieluummin ottaisin vastaan hoitoaineita kuin shampoita, koska niitä kuluu itselläni enemmän, mutta tämäkin kuullostaa mielenkiintoiselta - pitää katsoa seuraavalla kauppareissulla jos saman linjan hoitoaine sattuisi vastaan niin nappaan sen samalla käyttöön.


LOPPUYHTEENVETO
Mitään hirmuisia riemunkiljahduksia boxi ei itselläni aiheuttanut, mutta kokonaisuus on ihan kiva. Ziaja on entuudestaan tuttu eikä tuoksun vuoksi ollut mieleeni, joten lähtee kiertoon, mutta muutoin kaikki tuotteet jäävät itselleni käyttöön. Nopeasti vilkaistuna variaatiota boxeissa on tainnut olla luomivärien sävyjen ja irtoripsien suhteen.


Mitä mieltä sinä olet boxista ja jos tämä sinulle tulee niin sattuiko minkälaista variaatiota minun boxiini verrattuna?


*)pr-näyte / sis.mainoslinkin

9 kommenttia:

  1. No juu, sulla oli kivempi tuo luomivärin sävy kuin mulla ja erilaiset ripset:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olisin saattanut olla jopa enemmän innoissani tuosta sun saamasta harmaasta xD

      Poista
  2. Toivottavasti ei tuu tupla kommentti sillä Google tökkii😑Mulla oli eri ripset ja harmaa luomiväri
    , ihan kiva boxi😚

    VastaaPoista
  3. Ei nyt oikein sytytä, kiva tuo Herbinan huulihommeli, ne haluaisin kaikki, mutta esimerkiksi noita ripsijuttuja, niin sellaisia en halua boksiin ollenkaan tai muutenkaan. Kivaa viikonloppua sinne Mira💚💚

    VastaaPoista
  4. Minä pidin boxista todella paljon, onnistuneempi kuin esimerkiksi viime kuun boxi :).

    VastaaPoista
  5. Hei, vaihdetaan luomivärit? Itse sain harmaan ja haluisin vaaleanpunaisen 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa olen ihastunut tuohon käytössä niin paljon etten tuosta enää malta luopua :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat