lauantai 1. huhtikuuta 2017

Nügg

Nügg-kasvonaamioista olin muutamasta blogista lueskellut ja niiden perusteella laittanut hankintalistalle. Edelliseen tilaukseen melkein jo naamiot klikkasinkin mukaan, mutta jätin sitten kuitenkin välistä, koska ensinnäkin tilauksen summa oli jo ihan kohtuullinen ja toisekseen naamioita oli jo valmiiksi melko runsaasti kotona odottamassa käyttöä. Voittekin siis uskoa kuinka ylös suupielet nousivat kun huomasin elevenin pr-lähetykseen extrana laitetun kaksi kappaletta kyseisiä naamioita!


Nügg-kasvonaamiot ovat siis tosiaan yksittäispakattuja naamioita sisältäen tuotetta 10ml verran - pihimpi käyttäjä saattanee onnistua yhdestä purkista saamaan useampaan kertaan käyttöön tuotetta, mutta itse hurautan koko setin käyttöön samantien (toisaalta jos tuon avattuna jättää odottelemaan uutta käyttöään niin riskinä on, että naamio on seuraavalle kerralle ehtinyt jo kuivahtaa purkin pohjalle..). Itse sain testiin anti-aging ja exfoliating naamiot.

Anti-Aging Face Mask (3,90€/kpl tai 18,80€/5x10ml)
on tarkoitettu ikääntyvälle iholle ja sen tarkoituksena on elvyttää ja ravita ihoa. Koostumukseltaan itse kuvaisin tätä ehkä geelivoidenaamioksi eli ei ole paksua jankkia vaan levittyy iholle helposti ja tuntuu kevyeltä, tuntemuksesta huolimatta huomaa, että naamio selkeästi ravitsee ihoa.


Exfoliating Face Mask (3,90€/kpl)
on kaikille ihotyypeille tarkoitettu kosteuttava ja kirkastava kasvonaamio. Geelimäisessä naamiossa vaikuttavina aineina on mm. L-maitohappo, jojobarakeet, karpalonsiemenöljy ja aloe vera. Tuntuu iholla miellyttävältä, suorastaan hieman viilentävältä geelimäisen koostumuksensa vuoksi.

Kumpikin naamio oli mielestäni todella miellyttäviä ja omaan silmääni ihoni naamion käytön jälkeen näytti virkistyneeltä ja heleältä. Voisin näihin ehdottomasti uudemmankin kerran palata - seuraavaan eleven-tilaukseen voisi napata muitakin Nügg-naamioita testiin. :)


Oletko sinä jo ehtinyt tutustua näihin Nügg-naamioihin tai mitä pidät yleensä ottaen yksittäispakatuista naamioista?


*)pr-näyte

14 kommenttia:

 1. Nämä on ihan huippuja! Virkistävät ja kosteuttavat todellakin, mielestäni parhaita geelimäisiä naamioita.

  VastaaPoista
 2. Ooh tykkään kaikesta kosmetiikasta joka näyttää ruualta. Kiinnostuin. Ihanaa viikonloppua💚💚💚💚

  VastaaPoista
 3. Mä oon halunnut kokeilla näitä jo vaikka kuinka pitkään, en oo vaan saanut aikaiseksi tilata vielä. Nää kuulostaa niin ihanilta kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin nämä kerkesivät hankintalistalla olla tovin ja en tiedä koska olisin päässyt itse siihen tilausvaiheeseen asti jos en olisi lähetyksen mukana näitä saanut :D

   Poista
 4. Hitsiläinen, mullahan on näitä pari olemassakin, mutta en ole muistanut käyttää. Korjataan tilanne:)

  VastaaPoista
 5. Näyttää kyllä sellaisilta joita voisin testata!

  VastaaPoista
 6. Mä en itse pidä yksittäispakatuista naamioista, koska niissä on aina liikaa tuotetta yhdelle kerralla ja sit ne on hankala säilöö toista käyttökertaa varten :/ nää kuitenkin ominaisuuksiltaan vaikuttaa oikein kivoilta!! :-)

  http://tthekidult.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kirjapalveluiden ystävät huomio!

 *)mainoslinkki Koska meillä on taloudessa kaksi kirjojen ystävää, joista toinen ei vielä osaa lukea, on kirjapalvelutkin kovassa käytössä. ...

Luetuimmat