torstai 6. huhtikuuta 2017

Okinawa

Kaikki ihotyypit vaativat tehokosteutusta, suurin tarve omalla ihollani tuntuu olevan varsinkin vuodenaikojen muutosvaiheissa. Kosteuttavat naamiot ovat yksi tehokosteutuskeinoista, joka on minulla jatkuvasti käytössä. Näiden kohdallahan kannattaa huomioida se, että usein kosteuttavia naamioita voi käyttää myös yönaamiona eli jättää vaikuttamaan yön yli - itse melkein koenkin näin saavani naamioista kaikista parhaimman tehon. Tänään esittelyyn pääsee syvän meren tehoaineita sisältävä geelimäinen tehokosteuttaja:


Geelimäisen ja rasvattoman koostumuksensa vuoksi sopii kaikille ihotyypeille - myös kaikista rasvaisinkin iho janoaa kosteutusta. Tuote sopii myös herkälle iholle sekä miehille, pakkauskin kun on sininen niin mieskin ehkä tähän hieman herkemmin voisi tarttua ;)

Nimensä mukaisesti tuotteessa on käytetty Okinawa saarta ympäröivän syvän meren mineraalipitoista vettä. Hyaluronihappo, merilevä ja mineraalit tehokosteuttavat ihoa sekä lisäävät sen elastisuutta. Myöskään INCI-lista ei ole mahdottoman pitkä:
Ingredients: 1.Aqua/ Water 2.Glycerin 3.Isopentyldiol 4.Algae Extract 5.Natto Gum 6.Sodium Hyaluronate 7.Carbomer 8.Bittern 9.Sodium Hydroxide 10.Butylene Glycol 11.Phenoxyethanol 


Geelimäinen koostumus tuntuu miellyttävältä iholla, ei jää mitenkään "lähmäinen" tuntemus. Suurta silminnähtävää eroa en ole huomannut, mutta se kuinka hanakasti tähän on tullut tartuttua kertoo tuotteesta melkoisesti. Ainoa mitä tähän itse kaipaisin olisi jonkinlainen kevyt tuoksu tuomaan ylellisyyden tuntua, mutta tiedän, että iso osa ihmisistä kaipaa juurikin tälläistä tuoksutonta tapausta.

Hinta kuullostaa alkuun aika korkealta, mutta sitten aloin pohtimaan, että tuotettahan pakkauksessa on 100ml, joka on tuplamäärä siihen nähden mitä yleensä kosteusnaamiotkaan pitävät sisällään - kun tämän seikan ottaa huomioon niin hintakaan ei enää ole kynnyskysymys ;)


Mikä on sinun suosikkisi kosteuttavien naamioiden joukosta?


*)pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Tää on tosi kiva, mutta mun ehdottomia lemppareita on Sensain naamiot ja Origins.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Origins on itselleni vielä täysin vieras, mutta kaiken kuulemani perusteella kuullostaa todella mielenkiintoiselta. :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat