keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Yankee Candle -joulukalenterin yhteenveto

Joulukuu alkaa olla lopuillaan ja kalenterin luukut loppuivat jo jokunen aika sitten, joten olisiko aika tehdä kalentereista yhteenvetoa? Aloitan nyt Yankee Candlen joulukalenterista. Tämähän vasta oston jälkeen paljastui viime vuotiseksi kalenteriksi - mikä selittää myös edullisen hinnan. Itse maksoin tästä n.20€ postikuluineen kun normaalihinta olisi ollut 30€ hujakoilla - tätä asiaa en kyllä ollenkaan harmitellut, koska Yankee Candle oli minulle ennen tätä tilausta tuttu vain nimenä (tilasin samalla pienen kynttiläsetin, jonka syksyn aikana kerkesinkin jo poltella pois :D)

(Tilauksen tein siis tosiaan Yankee Candlen brittisivustolta.)


Kalenterissa oli 24 luukkua, mutta viimeisessä luukussa oli tuikkuja kaksin kappalein - yhteensä siis 25 kynttilää kalenterista tuli. Kuten kuvastakin näkyy, kynttilöistä enemmistö oli punaisia ja tuoksuja oli itseasiassa kuutta erilaista.


Osa kynttilöistä olikin helppo jo pelkästään värin perusteella eritellä ryhmiksi ja tietyn tuoksun alle (vihreät ja tummanpunaiset), osasta en tuoksua oikein tahtonut edes tuoksuttamalla erottaa :D

Mitä sieltä sitten löytyi:


Cosy By The Fire
Berry Trifle
Bundle Up


Sparkling Cinnamon
Christmas Memories
Christmas Garland

Kaikki ihastuttavan jouluisia, saattaakin olla, että ainakin osa näistä jää odottamaan ensi joulun saapumista ennenkuin sytyttelen palamaan. :)


Itse poltan syksyllä ja talvella melkoisesti kynttilöistä, joten tämä kalenteri oli ehdottoman mieluinen minulle. Lisäksi tuoksut ovat miellyttäviä ja kaikki minulle tosiaan vieläpä uusia. Miinusta antaisin ainoastaan siitä ettei kynttilöihin ole merkitty mitä tuoksua mikin on, näiden erotteleminen toisistaan on hieman vaikeahkoa pelkästään tuoksun perusteella..

Jos vain mahdollista niin ihan ehdottomasti tulen ensikin vuonna kynttiläkalenterin itselleni hankkimaan joulun tuloa vauhdittamaan - itselleni kun nämä ovat ehdotonta käyttötavaraa :D


Oletko sinä kynttiläihminen vai jääkö kynttilät polttamatta?

7 kommenttia:

 1. Olen kynttiläihminen ehdottomasti. Jotkut kynttilät vaan aiheuttaa allergiselle nenulleni tukkoisuutta, mikä oikein harmittaa, mutta poltan silti. ;) Ihana tuo kalenteri ja Yankee Candlet kun on niin ihania. Mukavaa päivää Mira <3

  VastaaPoista
 2. Itse olen myös kova polttamaan kynttilöitä syksyisin ja talvisin :). Pohdin tänä vuonna tätä Yankee Candle kalenteria, mutta päädyin lopulta minulle tuttuun Yves Rocherin kalenteriin. Täytyy kyllä ensi vuonna tosissaan miettiä, josko tilaisi vaihtelun vuoksi Yankee Candlen :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliko Yves Rocherin kalenteri sisällöltään vastaava kuin viime vuotinen? :) (Viime vuotisen kalenterin yhteenvetoni löytyy täältä: https://blingershimmer.blogspot.fi/2015/12/yves-rocher-joulukalenterin-yhteenveto.html)

   Poista
 3. Pöh, ehkä vähän tylsää, että kynttilät oli punaista ja vihreää, olisin odottanut suurempaa variaatiota, vaikka joulu onkin selkeästi noissa teemana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat oli odotukset minullakin, en tiedä ovatko tämän asian suhteen "parantaneet" tämän vuoden varsinaisessa kalenterissa :D

   Poista
 4. Eivät kyllä värien kanssa ole ilotelleet :D Christmas Memories on tainnut miulla joskus olla. Useimmiten tilailen NordicFeelistä votiiveja, paitsi nyt tilasin niitä pieniä lasipurkkeja kun olivat mukavassa joulukalenteritarjouksessa :)

  PartyLiten kalenterin olisin halunnut, mutta se myytiin ilmeisesti viime vuottakin nopeammin loppuun #hidas :D

  Ja joo, kynttilöitä tulee poltettua :P

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kirjapalveluiden ystävät huomio!

 *)mainoslinkki Koska meillä on taloudessa kaksi kirjojen ystävää, joista toinen ei vielä osaa lukea, on kirjapalvelutkin kovassa käytössä. ...

Luetuimmat