keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Aina

Kuten ehkä osa muistaakin niin sain I love me -messuilta mukaani aikamoisen satsin Biozellin tuotteita tutustuttavakseni ja kun nyt olen niihin kerennyt hieman perehtyä niin ajattelin tuotteita ja ennen kaikkea omia fiiliksiäni tuotteista teillekin avata.. Biozellilta löytyy Professional- ja Aina-tuotelinjat, joista tänään keskitymme jälkimmäiseen. Erona näiden kahden välillä on kuten nimistäkin voi hieman päätellä; Professional on "ammattimaisempaan" ja ehkä hieman vaativampaan käyttöön ja Aina on nimensäkin mukaisesti jokapäiväiseen, arkiseen käyttöön ihan koko perheelle - laadusta jälkimmäisessäkään ei ole missään nimessä tingitty!


Aina-linjasta itselleni päätyi testiin shampoo, hoitoaine, selvitys- sekä muotoilusuihke.

Aina Hoito- ja selvityssuihke (ovh n.5€/150ml)
Kosteuttaa, antaa kiiltoa ja tekee hiukset helpommin selvitettäviksi. Lisäksi vähentää sähköisyyttä ja antaa UV-suojaa hiuksille. Suositellaan normaaleille ja kuiville hiuksille, koko perheen käyttöön. Käytetään kosteisiin tai kuiviin hiuksiin eikä huuhdota pois.

Ensinnäkin propsit loistavasta suihkepullosta! Toisekseen tuotekin itsessään on kerrassaan loistava, ihastuin tähän kovasti. Tuoksua tässä on hyvin miedosti mukana enkä sitä itse hiuksista enää jälkikäteen huomaa. Auttaa selvittämään hiukset hyvin. Tähän tartun taatusti uudestaankin - onkin melkoista vauhtia huvennut, koska sen verran usein tähän tullut tartuttua :D

Aina Kampaus- ja muotoilusuihke (ovh n.5,50€/150ml)
Antaa keskivahvan, joustavan pidon hiuksille. Vähentää sähköisyyttä. Antaa UV-, kosteus- ja lämpösuojan. Suihkuta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ennen lämpökäsittelyä.

Jossain oli juuri puhetta tuotteiden lämpösuojasta; ettei hiukset sitä varsinaisesti tarvitsisi (?) vaan kyse on enemmänkin siitä, että tuote itsessään kestää lämpöä. Joka tapauksessa itse suosin lämpösuojalla varustettuja tuotteita silloin kun käsittelen hiuksiani - mikä on melko harvoin.. Nyt joulun alla kuitenkin enemmän on tullut siihenkin puoleen tuhrattua aikaa ja olen tämänkin tuotteen kokenut oikein toimivaksi - ja mainiota, että tällainen itseltäni sattui löytymään, koska vastaavaa lämpösuojalla merkittyä tuotetta ei jemmoissani ollutkaan.


Aina Shampoo normaaleille ja kuiville hiuksille (ovh n.4,50€/250ml)
Kosteuttaa, hoitaa, antaa kiiltoa ja helpottaa hiusten käsittelyä. Sopii koko perheen käyttöön.

Miedon tuoksuinen shampoo vaahtoaa mukavasti hiuksissa ja mielestäni on pessyt hyvin hiuksista myös muotoilutuotteiden jäämiä pois.


Aina Hoitoaine normaaleille ja kuiville hiuksille (ovh n.4,50€/250ml)
Shampoon tavoin kosteuttaa, hoitaa, antaa kiiltoa sekä helpottaa hiusten käsittelyä. Minkä lisäksi vähentää sähköisyyttä ja helpottaa harjattavuutta sekä sisältää UV-suojan. Sopii koko perheen käyttöön.

Hoitoaine toimii myös hiuksissani oikein mainiosti, tuoksun koen samankaltaiseksi kuin shampoossa; mieto ja miellyttävä.

Tämän nelikon lisäksi tuotelinjaan kuuluu myös hiuskiinne sekä muotoilugeeli.

 Kokonaisuudessaan Aina-linjasta jäi oikein positiivinen mielikuva ja ihastuin ikihyviksi tuohon selvityssuihkeeseen.


Oletko sinä päässyt jo testailemaan ko.tuotteita?

*)pr-näyte

8 kommenttia:

 1. En ole nähnyt tai törmännyt missään näihin Aina-tuotteisiin. Muuten kyllä Biozell on tuttu ja hyvän hinta-laatusuhteen omaava markettisarja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisikohan näitä löytyä jostain suuremmista kaupoista kuten Sokos tai Prisma?

   Poista
  2. Voi varmaan mutta en ole älynnyt katsoa :) pitääpä vilkaista!

   Poista
  3. Täytyy myöntää ettei ole tullut itselläkään - tosin kumpaisessakin varsin harvakseltaan tulee käytyäkään..

   Poista
 2. Multa on mennyt nää Aina-tuotteet ihan ohi. Biozellin hopeashampoo ja hoitoainehan ovat halppiksista lemppareitani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä siis kun tulin näistä postanneeksi niin osaa kaupassa vilkuilla tarkemmin jos vaikka joskus vastaan sattuu :D

   Poista
 3. Miekään en muista nähneeni näitä missään, tosin eipä tule Biozellia pahemmin ostettuakaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota selvityssuihketta haluan ehdottomasti itselleni jatkossakin, joten pitää yrittää selvittää mistä sitä olisi sitten saatavilla :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat