perjantai 30. joulukuuta 2016

Joulukynnet 2016

Täksikin jouluksi piti jonkinlaiset joulukynnet tehdä ja ketkä Instagramiani seuraavat ovatkin ne jo siellä nähneet, mutta esitelläänpä nyt täälläkin. Lopputulos ei ihan täysin ollut sitä mitä lähdin tavoittelemaan, mutta sain nyt kuitenkin säihkettä kynsille niin en jaksanut uudelleen lähteä yrittämään..


Ensinnäkin tuotteet, joilla kynnet syntyivät:
Oriflame Festive Purple
Glisten&Glow lateksti
China Glaze De-light
China Glaze Lorelei's Tiara
Alessandro Gel Look Top Coat *

Ja miltä lopputulos sitten näytti:

 
Kynnet lakkailin siis aluksi Oriflamen lakalla, jonka jälkeen suojasin kynnet lateksilla ja meikkisientä apuna käyttäen töpöttelin ensin kynsilleni De-light:ia ja sen jälkeen vielä Lorelei's Tiara:a.


Alunperin ajatuksenani oli käyttää pohjalla jouluisen punaista lakkaa, mutta en sitten jaksanutkaan aivan alusta lähteä vaan päätin kokeilla miltä violetit joulukynnet näyttäisivät.


Myös joulumeikissä oli hieman säihkettä, mutta valitettavasti kuvat meikistä eivät minun silmääni ole oikein julkaisukelpoisia, joten meikkiä en täällä nyt tule esittelemään - jos vielä joskus sen kuvausvalon saisin hankittua josko meikkikuvatkin hieman paremmin alkaisivat luonnistua..


Minkälaiset sinun joulukyntesi olivat?


*)pr-näyte

6 kommenttia:

 1. Nuo olisi aivan fantastiset uuden vuoden kynnet! Omat jouluaaton kynnet oli Essien vihreät ja vaihtuivat joulupäivänä Essien punaiseen geelilakkaan, joka vieläkin on kynsillä. :)

  Ihanaa päivää Mira <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudeksi vuodeksikin on säihkettä luvassa, katsotaan jos saisin kynsistä edustuskelpoiset ja esittelen vielä blogissakin jossain vaiheessa :)

   Poista
 2. Voi miten kauniit! Ja tosissaan ihanan säihkyvät ♥ :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat