sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Joulukalentereiden luukut 7-10

Ensimmäiset luukut löytyvät esittelystä täältä ja seuraava satsi täältä.


7.päivän luukku
sisälsi punaisen kynttilän Yankee Candleltä ja poskipunasiveltimen Essenceltä - jälkimmäinen on pienehkö enkä ole aivan varma onko minulla tuolle käyttöä..


8.päivän luukku
oli kätkenyt sisällensä vihreän kynttilän Yankee Candleltä (kivaa vaihtelua punaisten jälkeen :D) sekä kynsilakan Essenceltä. 


Kynsilakka on nimeltään "Sweet as candy" ja kuten kuvastakin näkyy niin on melko läpikuultava vaalea nude. Tätä en ole kynsilleni asti vielä saanut enkä ole varma jääkö itselleni - useampi samankaltainen lakka jo löytyy eikä näitä mahdottomasti tarvita, koska ainakin tällä hetkellä suosin värillisiä lakkoja..


9.päivän luukku
palasi kynttilän osalta takaisin punaiseen ja Essence paljasti 2kpl hiuslenkkejä - pettymys.


10.päivän luukku
ei oikein edellistä parantanut; jälleen punainen kynttilä sekä 10kpl minikynsiviiloja - itse suosin käytössä lasiviiloja, joten nämäkään eivät itselleni tule käyttöön jäämään.


Yankee Candlen kynttilöistä tosiaan enemmistö on tähän mennessä on ollut punaisia, muutama vihreäkin on joukkoon mahtunut mukaan. Tuoksut ovat samankaltaisia mausteisia, jouluisia ja jos oikein olen nuuhkinut niin samojakin tuoksuja tuolta on tullut. Essencen joulukalenterin luukut ovat omalta osaltani hieman laskusuuntaisia sisältönsä osalta, mutta toivotaan, että kunnon loppukiri saadaan aikaiseksi ja lopuista luukuista tulee oikeasti niitä Bestseller-tuotteita, jotka itseäkin kiinnostaisivat. :)


Jos olet muidenkin joulukalentereiden luukkujen availuja seuraillut joko blogeissa tai itse niihin kurkkinut niin minkä rankkaisit tähän mennessä kaikista parhaaksi kalenteriksi sisällöltään?

4 kommenttia:

 1. Essien ja L'Occitanen kalenterit parhaita. Ehkä ens jouluna mullakin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essien kalenterin sisältöä en olekaan mistään katsonut, itse pähkäilin hetken senkin tilaamista, mutta jäi sitten ostamatta kun pähkäilin jo olemassa olevien käyttämättömienkin lakkojen määrää.. L'Occitanen jätin ihan sen vuoksi pois, koska minulla se viime vuonna oli, muutoin kyllä sisältö ehdottoman mielenkiintoiselta on vaikuttanut :)

   Poista
 2. Baremineralsin kalenterissa on tuntunut olevan tosi kiva sisus, samoin Lookfrantasticin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noiden molempien tilaamista itse pähkäilinkin ja sisältö kyllä näyttää molemmissa ehdottoman mielenkiintoiselta, katsotaan raaskisiko sitä vihdoin ensi vuonna satsata tuohon LF-kalenteriin :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat