keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Joulukalentereiden luukut 4-6

Joulukalentereideni (Essence & Yankee Candle) ensimmäiset kolme luukkua olen esitellyt täällä, jatketaan tänään seuraavalla kolmen satsilla eli luukut 4-6.


4.päivä
En lähde enää arpomaan noiden kynttilöiden tuoksua, katsotaan jos saisin sitten aivan lopuksi sieltä jotain tunnistettua :D Essencen luukusta pilkisti kaunis joulunpunainen kynsilakka "Do you speak love?", joka pääsikin jo kynsillenikin asti:


Itsehän olen täälläkin joskus muistaakseni maininnut jotenkin hieman vierastavani punaisia kynsilakkoja, mutta en tiedä vaikuttaako nyt joulun läheisyys vai mikä koska nyt sellaista efektiä ei tullut :D Tykkään Essencen kynsilakkojen laadusta; kahdella kerroksella sai jo hyvin peittävää jälkeä aikaiseksi ja koen näiden myös oikein mainiota vauhtia kuivuvan - ei tarvitse iäsyyksiä odotella kädet pystyssä tekemättä mitään :D


5.päivä
Tähän mennessä Yankee Candlen kalenterista on tullut vain punaisia ja vihreitä kynttilöitä ja sillä linjalla jatketaan.. Essencen kalenterista paljastui valkoinen kajalkynä, joka ei ehkä niinkään itsessäni riemunkiljahduksia aiheuttanut vaikkei huono tuote olekaan - en vain välttämättä itse tarvitse..


6.päivä
Yankee Candle jatkaa edelleenkin punaisella linjalla.. Essencen kalenterista paljastuneet pakettikortit olivat pienoinen pettymys :(Mikä tästä kolmen satsista olisi sinulle kaikista mieluisin? :)

7 kommenttia:

 1. Okei nuo pakettikortit on taas vähä randomit kosmetiikkakalenterissa.. :S

  VastaaPoista
 2. Minä tykkäsin tosta nelosluukun sisällöstä. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Ihanan punainen kynsilakka, sellaista iltajuhlien henkeä ja joulunpunaa samassa. <3 Mukavaa päivää Mira <3

  VastaaPoista
 4. Mietin noiden pakettikorttien kohdalla, että onko nekin joku bestseller Essenceltä :'D Kun kalenterissa piti olla niitä myydyimpiä.

  Yankee Candle kalenteri on kyllä outo, kun tulee vain punaista ja vihreää, eikä lue mitään O.o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molempiin voisin vastata lyhyesti ja ytimekkäästi;
   "no niinpä!" :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat