sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Lip Monthly November 2016

Sain tosiaan vasta tällä viikolla käsiini marraskuun Lip Monthlyn, joka on osalta viimeinen. (Tosin täytyy tässä sanoa, että jotain pientä ongelmaa perumisen suhteen oli, koska parisen viikkoa sitten minulle tuli sähköpostia, että tililtäni on veloitettu seuraavan vuoden boxit - siinä sitten hätäisesti naputtelin viestiä, että olen perunut kyllä tilauksen jo lokakuussa ja liitin mukaan viestiketjun mistä peruminen ilmeni. Parissa päivässä onneksi vastasivatkin pahoitellen, että asia kunnossa ja rahat palautuvat tililleni takaisin - pitää vielä luottokortin lasku aikanaan tarkistaa mutta näyttäisi kyllä näin käyneen.)

Pitkän alkuselostuksen jälkeen mennään vihdoin itse asiaan..


Marraskuun pussukka on musta-valkoinen ja sisältönä tuttuun tapaan neljä tuotetta:


kolme huulille ja neljäntenä silmänympärysseerumi.


Luna Lipgloss Titania (ovh $22 eli n. 21€)
Metallinen huulikiilto näyttää aika mielenkiintoiselta, pitää ehdottomasti testata miltä näyttää huulilla. (Swatchaukset kaikista huulituotteista tulee viimeisenä.)


Hikari Lip Crayon Amour (ovh $13 eli n.12,45€)
Kauniin punainen huulikynä, itse en kylläkään tämän sävyisiä käytä juuri lainkaan ja lisäksi muutama päheän punainen huulipuna löytyy jo jemmoistani - voikin siis olla, että laitan tämän kiertoon.


Ofra Lip Liner Wine (ovh $13 eli n. 12,45€)
(Pahoittelut epätarkasta kuvasta :/)
Minulle on kertynyt huultenrajauskyniäkin viime aikoina aika läjä, pitää tsekata onko jotain sävyjä useampi ja tehdä silläkin puolella jälleen hieman inventaariota -todennäköisesti tämä kuitenkin jää itselleni käyttöön.


Freeze 24-7 Anti-aging Eye Serum (ovh $50+ eli vähintään 47,90€)
Koostumus vaikuttaa hieman geelimäiseltä, tuoksua en tässä havaitse. Jää ehdottomasti itselleni käyttöön.
/Edit. Huomasinkin nyt tarkemmin katsottuna, että tuotteessa lukee "not for sale" eli kyseessä ei ole normaalikokoinen tuote eikä myyntikappale ;P

Ja ne swathaukset huulituotteista:


Huulikiilto alimpana, huulikynä keskellä ja huultenrajauskynä ylimpänä.


LOPPUYHTEENVETO
Ensinnäkin on mainittava, että huomaa kuinka euron kurssi on heikentynyt dollariin nähden :/
Tuotteista rankkaisin parhaaksi silmänympärysgeelin ja ehkä mielenkiintoisimmaksi tuon metallisen huulikiillon. Viimeiseksi boxiksi ehdottomasti itselleni mieluinen.


Mitä boxin tuotteista sinä haluaisit testata?

8 kommenttia:

 1. Tuo metallinen kiilto on kyllä hienoin, ehdottomasti :)

  VastaaPoista
 2. Tää tais olla näistä mun suosikki boxi, kaikki sävyt sellaisia, että kelpais tännekin! Onneksi kämmäilyistä huolimatta peruminen tuntui kuitenkin lopulta hoituvan helposti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä, tällä hetkellä jostain kumman syystä on fiilis, että huulituotteita alkaisi aika riittämiin olla :D (ja toisaalta ois kiva hyvällä omalla tunnolla sinne yksittäisiäkin kappaleita välillä hankkia..)

   Poista
 3. Tätä olisi kyllä kiva silloin tällöin tilata, mutta nyt ei taida onnistua kun eikös nämä juuri karsinut toimitusmaita ja Suomi oli siinä mukana?

  Tuo metallinen kiilto oli mielenkiintoisin näistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin taisi käydä ja toimituskulujakin taisivat lisää perätä jos olisi tilausta jatkanut..

   Poista
 4. Tämä oli mun eka boxi, sitä lokakuun pussukkaa edelleen odottelen... Oli kyllä mieluinen ja kaikki tuotteet tulee kyllä käyttöön 😊

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat