lauantai 10. joulukuuta 2016

MF syksy

Sain muutamia syksyn uutuustuotteita Max Factorilta testiin ja vaikka syksy on ollutta ja mennyttä niin tuotteet onneksi eivät.


Sain testiin meikinpohjustajan, meikkivoiteen, mascaran sekä kaksi huulipunaa. Ainoastaan mascara on korkkaamatta ihan vain syystä, että minulla taitaa jo viisi mascaraa olla korkattuna - eli tähän mascaraan yritän palailla myöhemmin vaikkapa jonkin meikkikuvan yhteydessä. (Sen voisin mainita, että aiemmin käyttämiini MF-mascaroihin olen ollut tyytyväinen joten odotuksen tämän suhteen ovat korkealla :D)


Ensinnäkin pohjustaja ja meikkivoide esittelyyn. Sain meikkivoiteen sävyssä 45 Warm Almond, jonka arvelin olevan auttamatta liian tumma minulle, mutta korkkasin sen testiin siitä huolimatta - saisin teille ihofiiliksestä hieman edes kerrottua..


Smooth Miracle Primer (17,50€/30ml)
Tasoittaa ihoa ja antaa meikkivoiteelle täydellisen pohjan. Sopii kaikille ihotyypeille.
Tämä ikäänkuin sulaa iholle. Vaikka voide on valkoista, muuttuu se levitettäessä värittömäksi. Tykästyin tähän ensikosketuksella. 


Sisältää hoitavaa seerumia sekä suojakertoimen 15. Meikkivoiteen heleyttävä vaikutus saa väsyneenkin ihon näyttämään virkistyneeltä. Tasoittaa ihonsävyä, häivyttää pigmenttimuutoksia ja auttaa ennaltaehkäisemään niitä, häivyttää juonteita ja ryppejä.


Koska kyseessä ei ole mikään "full coverage" -meikkivoide niin sain tämän kasvoille yllättävänkin hyvin häivyttymään - kesällä tämä voisi sävyltään sopia itselleni kohtalaisen hyvin. Yllätyksekseni ei omaan silmääni näyttänyt myöskään liian lämpimältä. Koostumukseltaan tämä oli myös erittäin miellyttävä; levittyy vaivatta ja jättää ihon todella kauniiksi.

Hyvä esimerkki siitä ettei kannata aina luottaa siihen ensimmäiseen ajatukseen tuotteesta vaan kokeilla se itse - tällä tavoin saattaa löytyä vaikka mitä supertuotteita niidenkin joukosta joiden ennakkoon on kuvitellut olevan kaikkea muuta.. :)

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä:
Lipfinity Long Lasting Lipstick (ovh 12,50€/3,79g)
Huulipuna, joka lupaa pitkäkestoisuutta sekä kosteutusta samassa.

Itselleni tuli sävyt 23 Sienna ja 53 Garnet:


Myös tämä yllätti erittäin positiivisesti;
omat huuleni ovat erittäin kuivat ja olen ihan totaalisesti koukuttunut huulirasvoihin sekä siihen tunteeseen, että huulilla on jotain eli ennemmin niihin huulikiiltoihin tartun. Kuitenkaan nämä eivät saaneet huulia tuntumaan epämiellyttävän kuivilta, huulilla ei tuotetuntua juurikaan ollut, mutta ne eivät myöskään epämiellyttävän kuivilta tuntuneet. 

Ajattelin ottaa jossain vaiheessa kokeiluun josko pääsisin eroon tuosta huulirasva-addiktiostani tai ainakin sitä lievennettyä ja jospa täten myös huulipunat saisi hieman jatkuvampaan käyttöön kun ei kokoajan olisi olotila, että huulilla täytyy tuntua tuotteen - katsotaan onnistuuko :D


Oletko jo testaillut näitä syksyn uutuuksia ja/tai herättikö näistä jokin mielenkiintosi?


*)pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Pohjustaja vaikuttaa oikein hyvältä tapaukselta, joten ainakin sitä voisin hankkia kunhan nuo entiset vaan hupenevat :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Vahava

Päädyin aloittamaan tässä lomani kunniaksi verkkovalmennuksen, jonka tarkoituksena olisi saada kroppaa hieman kuntoon. Ajatus lähti siitä ku...

Luetuimmat