lauantai 3. joulukuuta 2016

Forsman Tea

Olen tähän mennessä suosinut teetä valmispusseissa, koska minulla oli lähinnä huonoja kokemuksia irtoteestä - tai lähinnä siitä teesiivilistä mikä on ollut käytössä, se kun aina oli aikamoista taiteilua ja siitä huolimatta teestä löytyi turhan paljon seasta myös niitä teelehtiä kun alkoi juomaan.. Tämä tilanne kuitenkin muuttui kun tässä joku kerta iHerb-tilaukseen nappasin mukaan kätevältä näyttävän teesiivilän, se vielä muistaakseni sattui superedulliseen tutustumishintaan olemaan tarjolla. Nyt siis voi kotosalla hyvillä mielin keitellä myös irtoteetä.

Tämän esipuheen jälkeen mennään itse asiaan eli ajatuksenani oli esitellä teille suomalaista Forsman Teata, jota itselleni nappasin kolmen pussin verran I love me -messuilta mukaan. Täytyy myöntää, että itse en ole ko.teemerkkiä aikaisemmin ostanut vaikka tuttu nimenä onkin - olikin siis ehdottomasti jo aikakin tehdä lähempää tuttavuutta!

Forsman Tea on tosiaan suomalainen teetalo, joka on perustettu 1979. Laatu on heille tärkeätä minkä vuoksi teelehdet tulevat suoraan tuottajamaista ilman välikäsiä. 


Itse olen jo jonkin aikaa suosinut vihreää ja valkoista teetä, musta tee maistuu usein nykyisin jopa kitkerältä.. Nappasinkin siis itselleni kokeiluun vihreää teetä:
Inkivääri Sen Cha
Lapin Lemmenjuoma
Chamraj Lime-sitruuna


Inkiväärin lisäksi teessä makuna bergamotti- ja sitrusöljy.


Kiinalainen vihreä Sencha, jossa makuna neilikkaa, appelsiinin kuoripaloja ja luontaista lakkaöljyä.


Nimensäkin mukaisesti makuina tässä on limeä ja sitruunaa.


Kaikki kolme ovat oikein miellyttävän makuisia ja ehdottomasti positiivinen kosketus Forsman Tean valikoimiin - näitä tulee tästä taloudesta jatkossakin löytymään! :)


Onko Forsman Tea sinulle tuttu, mitä makuja sieltä suosittelisit testaamaan?
Onko Forsman Tean lisäksi jokin muu teemerkki ylitse muiden?

5 kommenttia:

 1. Forsman Tea ja Nordqwist (etenkin Muumi -sarja). Itse olen aina messuilta ostanut tuon Forsman satsin, kun siellä on kerralla suuri valikoima, eikä tarvitse poukkoilla kaupasta toiseen :D

  Forsmanin teetä taisi olla siinä Dermosilin lahjapakkauksessakin :)

  VastaaPoista
 2. oksia tuntuu olevan suhteellisen paljon teelehtien seassa

  VastaaPoista
 3. Itse olen juonut Forsman teetä jo pitkään. Oman kokemukseni mukaan on laadukasta ja hyvää. Messuilta olen itsekkin ostanut. Edelliselle kommentoijalle tiedoksi, että osa teelaaduista sisältää enemmän niitä lehtiruotia (ehkä tämä nyt on oikea sana), eli voi olla että oksat olleet tarkoituksella teessä.

  Itse juon joskus myös pussiteetä, mutta pääasiassa irtolehtistä. On parempaa lähes poikkeuksetta. Muista suomalaisista tulee joskus juotua Norqvistia, mutta muumi ym. hömppään en koske, sillä maksaisin siinä brändistä en teestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni olikin tuohon ylempään jäänyt kommentoimatta, joten kiitos kun annoit kommenttisi siihen :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Vuoden 2017 kosmetiikkaostokset

Rrrrrakastan kaikkia koontipostauksia, joten kootaanpa vielä yhteen viime vuodelta kosmetiikkaostosten saldoja, joita seurailin ihan julki...

Luetuimmat