torstai 1. joulukuuta 2016

Gloss&Bounce

Sain I love me -messuilla mahdollisuuden valita jotain itselleni testiin ja valintani osui mielenkiintoa herättäneisiin uutuushiustuotteisiin..


Itse tartuin ehkä osittain värinkin vuoksi Gloss&Bounce -linjaan, joka on tarkoitettu elottomille hiuksille. Koko hiustenhoitolinjahan on Laveralla uudistunut ja tämän myötä myös pakkauskoot ovat kasvaneet. Tämän itse valitsemani linjan lisäksi hiustuotteita löytyy:
Repair & Care shampoo ja hoitoaine kuiville ja vaurioituneille hiuksille
Colour & Shine shampoo ja hoitoaine värjätyille hiuksille
Deep Care & Repair 2in1 Shampoo/Conditioner hauraille ja vaurioituneille hiuksille
Volume & Strength shampoo hennoille hiuksille
Freshness & Balance shampoo rasvoittuville hiuksille

Keskitytään tässä nyt kuitenkin tuohon parivaljakkoon, jonka itselleni sain.


Shampoo ja hoitoaine sisältävät luomumalvaa ja helmiuutetta, jotka puhdistavat ja hoitavat hiuksia latistamatta niitä. Molemmat ovat tuoksultaan melko mietoja, itse hyvin kevyen tuoksun näistä ainoastaan tunnistan. Luonnonkosmetiikan shampoita ja hoitoaineita en ole hirmuista määrää käyttänyt, mutta sen mitä olen niin shampoista on usein jäänyt parempi mielikuva kuin hoitoaineista; shampootkin joskus ovat saattaneet olla liian kevyitä omaan käyttööni (uskoisin, johtuvaksi käytössä olevista hiusmuotoilutuotteita) eivätkä hoitoaineet useinkaan ole saaneet hiuksiani tarpeeksi siloisiksi (johtuen käsittelyistä mitä hiuksilleni on tehty).


Kuinka sitten tämä parivaljakko suoriutui;
Shampoon koin puhdistavan hiukseni tarpeeksi tehokkaasti, myös muotoilutuotteiden jäämistä. Hoitoaineen kanssa olen suihkussa käyttänyt Tangle teezeriä, jonka avulla myös pesun jälkeen hiukseni ovat olleet melko helposti harjattavissa.


Omat hiukseni eivät ole mitenkään superkäsitellyt (raitoja olen tämän vuoden puolella kaksi kertaa ottanut, muutoin hiuksissa oma väri), mutta ne ovat pitkähköt, joten näissä molemmat tästä kaksikosta toimivat kohtuullisen hyvin. Kuitenkin sanoisin, että mikäli hiuksesi ovat voimakkaasti käsitellyt niin kannattanee ainakin hoitoaineen osalta kääntyä synteettisten tuotteiden puolelle, koska harvemmin tällöin luonnontuotteista löytyy tarpeeksi silottavia aineita - eiväthän hiuksesikaan ole "luonnontilassa".


Hintaa näistä molemmilla on 8,66€ (shampoo 250ml ja hoitoaine 200ml).

Kokonaisuudessaan tähän parivaljakkoon oli oikein mielenkiintoista tutustua ja erittäin mielelläni nämä myös loppuun käytän - voisin myös kuvitella kumpaisenkin joskus uudestaankin käyttööni ottavani.


Minkälaisia kokemuksia sinulla on luonnonkosmetiikan hiustuotteista?

*)pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Laveran shampoot on olleet tosi hyviä, olen tykännyt. Lisäksi Lakshmilta ja Rahualta olen löytänyt tosi kivoja luonnonkosmetiikan shampoita. Mutta halvoista Laveralla on parhaat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rahuasta olen kuullutkin hyvää mutta Lakshmi on minulle nimenäkin uppo-outo :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat