perjantai 16. joulukuuta 2016

Joulukalentereiden luukut 11-15

Viime kerralla jäätiin luukkuun 10, joten jatketaanpa nyt sitten siitä..


11.päivän luukku
kätki sisälleen Essenceltä huulivoiteen ja Yankee Candleltä tummanpunaisen kynttilän. Huulivoide tuoksuu aika kivalta (samoin kuin kynttilä <3), joten uskoisin käyttöön jäävän..


12.päivän luukusta
tuli kynsitarroja sekä vihreä kynttilä. Kynsitarroista en voi väittää olleeni riemuissani, jotenkin tuo kynsien koristelu on itselläni melkoisesti unohtunut ja noita koristeita jo valmiiksi melkoisesti löytyy kaapeista..


13.päivän luukku
toi tullessaan mascaran sekä jälleen punaisen kynttilän :D Mascarasta olen innoissani, koska ainakin aiemmin kokeilussa ollut Essencen mascara oli kerrassaan loistava!



14.päivän luukusta
saapui vihreä kynttilä sekä manikyyritarroja - kun en noista korisetarroista innostunut niin en kyllä myöskään näistä.. Noh, voihan olla että näitä tulee testattua tai sitten lähtevät eteenpäin.



15.päivän luukku
ei myöskään aiheuttanut riemunkiljahduksia; minikokoisia vaahtomuoviapplikaattoreita! Voi jessus. Juu, ei ole käyttöä.

Kuten kommenteistani huomaa niin tämä viiden päivän satsi oli aika pettymys.. Mascara ja huulikiilto ovat sitä mitä kalenterista olen toivonutkin tulevat, muut ovat ylimääräistä härpäkettä eivätkä toki arvoltaan euronkaan vertaa.. Toivottavasti viimeisiin luukkuihin olisi hieman enemmän satsattu eikä sieltä enää lisää noita täytteitä ilmaantuisi.

P.s. Instagramin puolella pääsette seuraamaan reaaliajassa kalenterin avauksia, koska pyrin ne siellä heti aamulla esittelemään. :)


Miltä sinusta tämä viiden päivän satsi näyttää? Löytäisitkö kaikille tuotteille itsellesi käyttöä?

6 kommenttia:

  1. Ihania juttuja ja täälläkin avataan omia kalentereita urakalla. Ei ole aiemmin ollut joulukalentereita sitten lapsuuden, mutta aika kivaa, että on. <3 Mukavaa viikonloppua Mira <3

    VastaaPoista
  2. Mustakin toi Essencen kalenterin viime päivien anti on ollut melkoisen köyhää, harmi. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivon totisesti, että anti alkaa parantua mitä lähemmäs joulua mennään..

      Poista
  3. Mää oikeestaan tykkäsin noista kaikista :) Noi miniapplikaattorit on kivoja reissussa ku välillä meikkipussin kohtalo ratkeaa sillä mahtuuko sinne pitkävartinen sivellin mukaan. Vaikka muuten en noita vaahtomuovisia käytä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Multa löytyy jo valmiiksi tuollaisia vastaavia enkä niitä juurikaan ole käyttänyt..

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat