tiistai 9. huhtikuuta 2024

Ginseng Moist Sun Serum

*)mainoslinkki

Aurinkosuoja ei olisi yhtään pahitteeksi ympärivuodenkaan, mutta varsinkin nyt kevättä ja kesää kohti mentäessä kannattaa näitä pikkuhiljaa kaivella esiin. Itse nappasin nyt päiväkäyttöön seerumimaisen aurinkovoiteen, joka aurinkosuojan lisäksi myös hoitaa ihoa:


Sisältää mm. ginseng-uutetta ja niasiiniamidia. Lupaa paitsi suojata ihoa tehokkaasti auringolta, myös ravita ihoa, häivyttää ryppyjä, tasoittaa ihonsävyä, kirkastaa ja parantaa ihon tekstuuria. Ei jätä jälkeensä tahmaista tunneta tai valkeaa kerrosta. Vaikka kyseessä onkin seerumi, olisi tämä tarkoitettu käytettäväksi ihonhoidon viimeisenä vaiheena iholle. Olisikohan geelimäinen kaikista parhain sana kuvaamaan tämän koostumusta, jättää ehkä jopa hieman samenttisen lopputuloksen. Tuoksua tässä ei varsinaisesti ole, ehkä hieman raaka-aineiden tuoksua tulee läpi? Itse käytin tätä meikin alla ja meikki levittyi tuotetta käytettäessä kauniisti kasvoille. Aurinkosuojavoiteiden kohdalla itselläni aina mietityttää se tuleeko tuotetta annosteltua tarpeeksi saadakseen sen lupaamaan aurinkosuojan, varsinkin mikäli kyse on kasvoilla käytettävästä tuotteesta. Monet meikkituotteetkinhan sisältävät aurinkosuojaa, mutta varsinkaan meikkivoidetta et yksinkertaisesti pysty kerrostamaan kasvoille tarpeeksi saadaksesi siitä sen lupaamaa suojaa. Itse olen vakuutellut, että kerrostamalla useampaa aurinkosuojaa sisältävää tuotetta voisi saada ehkä riittävästi suojaa ihollensa mutta... Itsehän en ole mikään auringonpalvoja, en ole oikeastaan koskaan ollut ehkä senkään vuoksi, koska päivetyn hyvin minimaalisesti ja koen auringossa makaamisen todella tylsäksi. Mutta ihan vain ulkona liikkuessakin aurinkosuoja on ihan ehdoton. Nyt toki tätä pitää vielä tarkemmin miettiä, koska ollaan suuntaamassa pian Rodoksen auringon alle, vaikkei siellä vielä tässä vaiheessa onneksi ihan paahtavan kuuma pitäisikään olla, aion valella meidät molemmat siellä ollessa extratarkasti aurinkovoiteilla :D *Lykon lisäksi Beauty of Joseon -tuotteita voit löytää myös mm. *Elevenin, *Cocopandan ja *Bearelin valikoimista.

Muistatko sinä käyttää aurinkosuojavoidetta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat