maanantai 8. huhtikuuta 2024

Hoikka keskivartalo kotipilateksella

Ei siinä sitten pitkään mennyt, kun tilasin jatkoon kotijumpaksi pilateksen. :D


Katselin tosiaan tätä Hoikka keskivartalo kotipilateksella -treeniä jo aiemmin kun pohdin tämän ja silloin itselleni ottamani ActiveBurn-treenin välillä. Moninaisten kotitreenien pohjalta olen tullut siihen tulokseen, että pilates on ehkä liikuntamuodoista itselleni se kaikkein mieluisin (lenkkeilyn lisäksi) vaikkakin aina välillä on kiva vaihtelun vuoksi tehdä muunkinlaisia treenejä. Kotonakuntoon-treenithän jäävät itsellä käyttöön ikuisesti minkä vuoksi nappasin tämän hyvän alen kohdalla itselleni.

Treeniohjelman pääsee näkemään heti tilauksen tehtyään, treeniin kuuluva lisävaruste tulee muutamassa päivässä kotiin. Itse tsekkasinkin treenit ja kokeilin ensimmäistä heti tilattuani ja täytyy sanoa, että ihan eka fiilis oli pettymys. Itse liikkeet ovat hyviä, mutta tässä vaiheessa päivän treenit on pätkitty eri videoille eli joudut jokaisen liikkeen kohdalla puhelimelta nappailemaan seuraavan videon päälle. Lisäksi videoille ei ole tällä hetkellä minkäänlaista selostusta, toki liikkeet itsessään selkeästi näkee videolta, mutta itse kaipaisin sen selostuksen mitä missäkin vaiheessa tehdään ja kuinka kauan. Jokaista liikettä tehdään x määrä, joka sinun itsesi pitää siis kokoajan laskea samalla kun keskityt liikesuoritukseen, minkä lisäksi liikkeitä tehdään yhteensä neljän kierrosta ja ainakin itselleni on haaste pysyä kärryillä millä kierroksella sitä onkaan menossa. Laitoinkin hetimmiten näistä asioista palautetta ja ilokseni kuulin, että videoita ollaan kehittämässä käsittääkseni juurikin haluamaani suuntaan. Koska pystyn hyvin treenailemaan muita juttuja tässä välissä, jään mielelläni odottelemaan noita videoita ennenkuin palaan tähän treeniin takaisin.

Ajattelin kuitenkin tästä jo tässä vaiheessa antaa hieman infoa mikäli joku toinen on sattunut innostumaan tästä treenistä ja pettyykin sitten samoihin juttuihin kuin itse. Toki jos ei malta odotella, näillä on palautusmahdollisuus. Pilatesohjelmista ainakin Kiinteyttävä kotipilates on jo tuollaisina kokonaisina videopätkinä.

Millainen on sinun mielestäsi täydellinen kotitreeniohjelma?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat