keskiviikko 7. helmikuuta 2024

ActiveBurn

Kevääseen monella liittyy uudenvuoden lupausten merkeissä erilaiset kuntokuurit. Itse en uudenvuoden lupauksia harrasta, mutta usein näin keväällä tulee pieni tsemppi kuntoilun suhteen otettua. Itse pääsin jo hyvään vauhtiin syksyn aikana, mutta joulun aikaan ollut sairastelu katkaisi tätä sykliä ja uudelleen vauhtiin pääseminen vie aina aikaa. Lisäksi vuodenvaihteen jälkeen tulee taas lisäsaldoa ePassille työnantajalta käytettäväksi kulttuuriin tai liikuntaan, joka madaltaa entisestään kynnystä kokeilla taas jotain uutta kuntoilutapaa. Itselleni tässä hetkellä se paras ja toimivin liikuntamuoto on kotona tapahtuva jumppailu, esimerkiksi kuntosalille useamman kerran viikossa pääseminen olisi turhan haastavaa järjestää. Onneksi nykyisin onkin paljon erilaisia monipuolisia kuntoilutapoja myös kotiin. Tällä kertaa päätin kokeilla itselleni entuudestaan tuntemattomampaa Kotona kuntoon -kotijumppaa. Harkitsin myös uudelleen Burnin aloittamista, mutta olen sen käynyt läpi jo kaksi kertaa (hyvin tuloksin kylläkin), joten ajattelin nyt kokeilla taas vaihteeksi jotain muuta.


Valikoimissa on useampikin mielenkiintoinen kuntokurssi ja pähkäilin pitkään valitsemani ActiveBurn ja Pilateksen välillä, päätyen kuitenkin lopulta kokeilemaan ensin mainittua. Hintaa tällä on normaalisti 197€, mutta itse satuin nappaamaan sen tarjouksesta 89€ hintaan kokeiluun. Tämä sisältää 8 viikon treenit ja tarkoituksena on treenata 3x viikossa 16 minuutin ajan, ei mikään mahdoton homma siis. Kunto-ohjelman ja videoiden lisäksi saat itselleni treenamista varten vastuskuminauhasetin. Ja kaiken lisäksi nämä treenit jäävät sinulle käyttöön ikuisesti eli saat toistaa treeniohjelmaa niin usein kuin haluat! Ohjevideoita on helppo seurata sovelluksen kautta. Itselläni on takana nyt vasta ensimmäinen treeni ja sen perusteella sanoisin, että vaikuttaa oikein hyvältä. Kuntoilut on hyvä aloittaa kohtuullisen pienistä jutuista ja tuo 16min kolme kertaa viikossa irtoaa hyvin aivan keneltä tahansa. Voisin tänne raportoida myöhemmin minkälaisia tuloksia tällä treenillä saan aikaan. (Näiden treenien lisäksi pyrin syömään terveellisesti ja monipuolisesti minkä lisäksi yritän kuntohulalla hulailla noin 5x viikossa 15 minuutin ajan + saada päivittäin vähintään 10 000 askelta. Nämä jutut olleet mukana jo pidempään, tuota sairasteluputkea lukuunottamatta, mutta toivon tällä treenillä pääseväni viime kesänä endometrioosin takia syömäni hormonilääkityksen myötä tulleista kiloista, jotka eivät viime syksyn aikana omin voimin lähteneet oikein mihinkään suuntaan.)

Onko sinulle Kotona kuntoon tai muut kotijumppailut tuttuja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat