perjantai 12. huhtikuuta 2024

Fleeky

*)mainoslinkki

Olen jo monta vuotta miettinyt, että haluaisin käydä ottamassa ripsiin kestotaivutuksen mutten ole jotenkaan saanut aikaiseksi. Olen ehkä täälläkin joskus maininnut, että olen jotenkin tuhottoman huono aikojen varailemisen suhteen ja sen vuoksi mieluummin värjäilen (ja ajoittain leikkaankin) hiuksiani itse :D

Sattumalta silmiini osui *Lykolla myynnissä oleva kestotaivutussetti kotikäyttöön, tässäkin tosin maininta, että on tarkoitettu ammattikäyttöön...*Fleeky Lashlift Kit löytyy kahdessa koossa: mini (31,50€), joka riittää kahteen käyttökertaan, sekä maxi (69,50€) 5-10 käyttökertaan. Lopputuloksille lupaillaan jopa 8 viikon kestoa, tähänhän vaikuttaa pitkälti esimerkiksi kuinka nopeasti omat ripset sattuvat uusiutumaan. Jos lyhyesti kerron miten homma sitten toimii; puhdistat ripset ja silmäluomet öljyttömällä tuotteella, liimaat silikonialustan yläluomelle ja siihen liimaat ripset kiinni (tämä kannattaa tehdä tarkasti ja varmistaa etteivät ripset paakkuunnu yhteen), tämän jälkeen levität lotion 1:n (huomioi ettei tätä mene ripsien kärkiin) ja annat vaikuttaa 10 minuuttia (pari minuuttia lisää mikäli käytössä on ripsien kasvatukseen tarkoitettu tuote) ja vaikutusajan jälkeen puhdistat tuotteen huolellisesti vanupuikolla ripsiltä pois, tämän jälkeen käytöt vastaavalla tavalla lotion 2:n. Tämän vaikutusajan päätyttyä puhdistat ripset ja irrotat silikonialustan varovasti pois. Ainakin vuorokauden verran tämän jälkeen tulisi välttää vesipesua. Lykon sivuilla on myös ohjevideo, joka kannattaa katsoa.

Silikonimuotti oli hieman haastava saada tasaisesti kiinni yläluomeen ja se tuntui hieman epämukavalta. Kieltämättä mietin tätä tehdessä, että on syynsä miksi ammattilaiselle näistä hommista maksetaan. Pohdiskelin myös, että käytän tuon toisenkin kerran, mutta eiköhän tämä ole sitten tässä. Paitsi, että lopputulos yllätti todella positiivisesti, vaikka tuntui, että sainkohan kaikki nyt ihan priimasti hoidettua. Ennen- ja jälkeen-kuvia en nyt tietenkään tullut ottaneeksi. Omat ripseni kaareutuvat ihan minimaalisesti itsestään (juuri ja juuri havaittavasti), mutta ne saa nykyisin aika hyvin mascaralla kuitenkin kaareutumaan (en ole enää pariin vuoteen käyttänyt meikkaamisen yhteydessä ripsientaivuttajaa). Ainakin nyt heti tämän setin tehtyäni ripseni kuitenkin kaareutuvat todella selkeästi ja kauniisti. Jos lopputulos kestää hyvänä lähemmäs sitä kahdeksaa viikkoa niin sanoisin, että tulen tätä vielä jatkossakin käyttämään. Ainakin näin kesää kohti mentäessä kiva jos ilman meikkiäkin ripset hieman kaareutuisivat ja toisivat näin myös silmiä hieman kivemmin esille.

P.s. Instagramin Storyssa ja TikTokissa jonkinmoinen kuva lopputuloksesta (molemmista löydät mut @blingershimmer tosin TikTok hyvin vähäisessä käytössä ellen tässä joskus siitä vielä innostu).

Onko sinulla kokemusta ripsien kestotaivutuksesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat