lauantai 13. huhtikuuta 2024

Ne tulikin nopeasti

Maanantaina postasin Hoikka keskivartalo kotipilateksella -kotitreenistä, josta vielä postausta kirjoittaessani puuttui kokonaiset treenivideot. Kurkkasin tilanteen tuolloin postauksen julkaisun jälkeen ja siellähän ne sitten olivatkin jo, joten aloittelin jo alkuviikosta tämän treeniohjelman.


Ensimmäisen viikon perusteella fiilikset ovat hyvät ja olen ehdottomasti todennut pilateksen olevan eniten se mun juttu. Olen pilatesta tosiaan joskus vuosia vuosia sitten tehnyt ihan livenä ohjattuna, sen jälkeen melko paljonkin kotitreenien muodossa. Tässä kotitreenissä liikkeet ovat itselleni pitkälti uusia ihan jo senkin vuoksi, koska näissä tosiaan käytetään apuna tuota kotitreenin tilatessa tullutta pilatesrengasta. Osa on hieman haastavampia, mutta kyllä ne jo toisalla kierroksella paremmin sujuvat. Tämän treenin kesto on tosiaan neljä viikkoa, mikä jää nyt itselläni kylläkin viikolla kesken, koska en meinannut tuota rengasta roudata Rodokselle mukana. Jatkan sitten lomamatkan jälkeen sen kesken jääneen viikon. Näihin treeneihinhän on mahdollista hankkia myös jatkokurssit, pidän melko todennäköisenä, että sen itselleni vielä hankin. Ja viimeistään ensi vuonna sitten katselen noita muita pilatestreenejä.

Treenaatko sinä mieluummin kotona vai kuntosalilla tms.?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat