tiistai 6. helmikuuta 2024

Radiance Cleansing Balm

*)mainoslinkki

Korealainen kosmetiikka harvoin tuottaa pettymystä ja senpä vuoksi sarjan tuotteita tarjouksesta bongatessani päätin ottaa muutaman testiin edes sen kummemmin ennakkoon sarjaan tutustumatta. Mutta tässä teille muutama sana kuitenkin sarjasta ennen ensimmäisen tuotteen esittelyä. Kyseessä on siis korealainen Beauty Of Joseon, jonka filosofian mukaan elämänlaatua voi parantaa ja helpottaa stressiä yksinkertaisesti terveillä ihonhoitorutiineilla. Tuotteissa on yhdistetty perinteisiä korealaisia yrittilääkinnän ainesosia modernin ihonhoidon aktiiviaineiden kanssa. Tuotteet sopivat kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille. Ovat hajusteettomia ja pääösin vegaanisia. Itselleni testiin nappasin pari SPF-suojaa tarjoavaa tuotetta sekä meikinpuhdistustuotteen, joista ensimmäisenä nappasin käyttööni jälkimmäisen:


*Radiance Cleansing Balm (ovh 24,90€/100ml)
on kiinteässä muodossa oleva öljyputsari, joka poistaa myös vedenkestävän meikin. Tuotteen mukana tulee spaatteli, joka onkin ehdoton tämänkaltaisen tuotteen kanssa. Yksi vinkki heti alkuun: älä annostele tuotetta liikaa, tämä on nimittäin erittäin riittoisaa. Sulaa iholle ja tällä saa tosi näppärästä meikin poistettua kasvoilta, olen pyöritellyt tuotteella huoletta myös silmänympärysalueen ilman mitään negatiivisia vaikutuksia. Itse tykkään poistaa kaikki puhdistustuotteet jonkinlaisen kasvosienen avulla, minkä lisäksi käytän öljymäiset puhdistustuotteet ensimmäisessä vaiheessa ja viimeistelen puhdistuksen vielä kasvomaidolla tai jollain vastaavalla hellävaraisella puhdistustuotteella. Tykkäsin tästä tuotteesta superisti, vaikka se tosiaan tuoksuton onkin. Puhdistustuotteissa se tuoksu ei muutoinkaan ehkä ole ehdoton ja mieluummin näissä (kuten itseasiassa kaikissa muissakin) valitsen tuoksuttoman kuin todella voimakkaasti parfymoidun tuotteen. (Käyttöön nappasin juuri erään toisen merkin seerumin, jonka tuoksun voimakkuus yllätti - eikä niinkään positiivisesti. Mutta tästä tuotteesta tulee esittelyä joskus myöhemmin.)

Kokonaisuudessaan ihastuttava uusi tuttavuus, uskon kahden muunkin tuotteen olevan mieluisia, koska kuten alussa mainitsin, korealainen kosmetiikka harvemmin pettää. Ehdottomasti voisin napata tämän käyttööni uudemmankin kerran.

Millainen mielikuva sinulla on korealaisesta kosmetiikasta ja onko tämä sarja sinulle entuudestaan tuttu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat