sunnuntai 4. helmikuuta 2024

Edelweiss

*)mainoslinkki

Vartalolla rakastan rouheita (sokeri- tai suola)kourintoja, mutta kasvoille kuorinnan tulee ehdottomasti olla hellävaraisempi:


on geelimäinen ja hellävarainen kuorinta kaikille ihotyypeille - myös herkälle iholle. Tuotetta otetaan parin (1-2) pumpullisen verran, levitetään kasvoille ja hierotaan iholle parinkymmenen sekunnin ajan kunnes geeli muuttuu rakeiseksi ja huuhdellaan pois. Sisältää mm. alppitähtiuutetta. Tämä ja tämänkaltaiset kuorinnat ovat juurikin sitä mistä kasvokuorinnoissa pidän. Lisäksi tämä pullo kestää varmasti pienen ikuisuuden käytössä, niin pieni määrä tuotetta riittää aina yhteen käyttökertaan.

Joensuusta The Body Shop -myymälä lopetetaan nyt kevään aikana, hieman olen kuullut ettei ole ainoa paikkakunta, jolta myymälä on viime aikoina lopetettu tai lopettamassa? Yhden aikakauden loppu, koska The Body Shop on ollut Joensuussa tooooodella kauan. Muistan hyvin vielä ajan, kun myymälä oli toisella paikalla ja kävin sieltä nuorena ostamassa kylpykuulia ja mansikan, vadelman tms. muotoisia saippuapaloja. Kivijalkamyymälät varmaankaan tässä ajassa eivät ole välttämättä se kannattavin, koska monet (itseni mukaan lukien) tilaavat tuotteet niin näppärästi netistä. Toki kivijalkamyymälöitä tarvitaan aina, koska tulee myös niitä hetkiä, kun tuote x tulee saada käyttöön tänään eikä vasta parin päivän päästä. 

Suositko sinä kivijalkamyymälöistä shoppailua vai tilaatko mieluummin netistä?


4 kommenttia:

 1. Onko tämä siis raekuorinta vai kemiallinen? Jäi epäselväksi mikä tässä kuoriva aines? Alppitähtikö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseessä on rakeeton kuorinta. Alppitähtiuute on tässä enemmänkin ihoa hoitava ja rauhoittava. Kuorivavaikutus tulee varmaankin noiden eri ainesosien yhdistelmästä. :)

   Poista
 2. Tämä kasvokuorinta on miullakin käytössä :) Erikoinen, mutta todella hellävarainen ja iho jää miellyttävän tuntuiseksi. En oikein tiedä miten tää hieroessa muuttuu rakeiseksi ja kuorivaksi, mutta tykkään! <3 Kävin just viime viikolla Joensuun Body Shopilla, harmi et lähtee pois.

  Kivijalkaliikkeissä olisi kiva käydä aina välillä, mutta ne tuppaavat olemaan kiinni silloin kun pääsen töistä ja osa liikkeistä ei ole viikonloppuisinkaan auki, niin ei pääse käymään ja saa sitä tarvitsemaansa juttua ostettua. Eli pääosin tulee tilattua netistä, kun liikkeet eivät ole auki silloin kun siellä pääsisi käymään. :D :) Keskusta kuihtuu, kohta ei ole kuin S paikat auki. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä veikkaan et pikkuhiljaa tuollaiset pienet, spesifit liikkeet kyllä häviää (ja on pitkälti jo oikeastaan hävinnytkin). Ehkä jää jotain isompia ketjuja jäljelle, mikä on harmillista, mutta toisaalta ihan ymmärrettävää, koska keskustassakin vuokrat ovat melkoisella tasolla ja siihen päälle kaikki muut kulut vielä :/

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat