lauantai 3. helmikuuta 2024

Mango butter

*)mainoslinkki

Tähänkin talveen näyttäisi vielä (valitettavasti) olevan kovempia pakkasia luvassa eli näin ollen tuhdimpia voiteita ei kannata vielä hylätä käytöstä ja tokihan nämä ihotyypistä riippuen voivat olla oikein toimivia vaikkapa ihan kesähelteilläkin:


on yönaamio, joka lupaa korjata, elvyttää, ravita, pehmentää ja rauhoittaa ihoa. Soveltuu erityisesti kuivalle iholle ja voi käyttää myös tarvittaessa myös päivittäin. Itselläni tämä on käytössä noin 3-4 iltana viikossa. Koostumukseltaan on todella täyteläinen, mutta kuvauksenkin mukaisesti sulaa iholle ja jättää ihon ravitun tuntuiseksi, omalla kohdalla en koe ihon jäävän lähmäiseksi vaikken yövoiteen kohdalla sellaista edes karsasta. Tuoksu tässä on ehkä raaka-aineista, en oikein saa kiinni miltä tuoksuisi ja tuoksu on hyvin mieto. Omalla ihollani loistava näin talvikäytössä, mutta ehkä kaipaisin sen pienen ripauksen luksusta ihonhoitoon aavistuksen tuoksuvammalla voiteella. Jos kuitenkin osuu joskus edullisesti vastaan, voisin uudelleen talvivoiteeksi itselleni hankkia.

Joko sinulle alkaisi talvipakkasineen riittää? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat