torstai 7. maaliskuuta 2024

Ei pärjää ilman pohjustajaa

*)mainoslinkki

Nuorempana vielä pärjäsi ilman silmämeikinpohjustajaa tai toisaalta ei vielä oikein tiennyt sen merkitystä, ja lieneekö silloin joskus aikanaan näistä niin kovin edes puhuttu? No joka tapauksessa jo pitkään itselläni yksi ehdoton meikkituote on ollut silmämeikinpohjustaja ja toki näissäkin tykkään kokeilla aina myös niitä uusia. Tänään siis esittelyssä:


lupaa pitää silmämeikin paikoillaan jopa 12 tunnin ajan. Kuivuu läpinäkyväksi. Koostumuksesta tuli käytettäessä mieleeni hieman silikoninen eli levittyy luomille vaivatta ja myös luomiväri levittyy tämän päälle kivasti. Mitään kovin extremeä en tämän kanssa ole ehtinyt, mutta ihan normaalissa päivittäisessä käytössä ulkoiluineen pitää tosiaan silmämeikit paikoillaan. Ei myöskään ole hinnaltaan paha, tämäkin kestänee käytössä varsin kauan, koska kerrallahan tätä ei paljoa kulu - eikä primereita varsinkaan kannata liikaa käyttää kerralla, koska tällöin ne eivät todennäköisesti toimi kuten pitäisi.

Mikä on sinun suosikki silmämeikinpohjustajasi vai pärjäätkö ilman?

2 kommenttia:

  1. Kyllä näin 40+ ikäisenä silmämeikinpohjustaja on aika must :) Olen tykännyt Max Factorin Miracle Prep -primerista, mutta se tuntuu olevan kadonnut kaikkialta :/ On mielestäni vetänyt vertoja Urban Decaylle ja MAC:lle yms. Nyt voi siis olla uuden pohjustajan etsiminen edessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse pidin aiemmin Wet 'n Wildin primerista, mutta sille kävin samoin eli katosi markkinoilta (nyt en ole kyllä tullut katsoneeksi onko kenties tullut uudistuneena takaisin), mutta sekin oli ihan UD:n veroinen ellei jopa parempi - no hintansa puolesta ainakin :D Vinkkaa jos löydät jonkun hyvän ja edullisen primerin :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat