keskiviikko 17. tammikuuta 2024

Hydra-Light

*)mainoslinkki

Käytin hyödykseni joulukuussa olleita *Kicksin tarjouksia ja varsinkin *Skin Treat -tuotteita tuli useampikin hankittua itselleni käyttöön. Muutaman näistä nappasinkin heti käyttööni, joten tänään pääsee jo yksi näistä hankinnoista esittelyyn:


*Hydra-Light Face Gel (ovh 17,90€/50ml)
on geelivoide (sivuilla puhutaan geelistä, mutta minun makuuni tämä on enemmänkin geelivoidetta), joka soveltuu käyttöön aamuin-illoin. Vaikuttavina aineina mm. prebiootteja, viikunakaktusta ja vihreää teetä. Sopii normaalille ja rasvaiselle iholle. Kevyestä ja nopeasti imeytyvästä koostumuksestaan huolimatta tämä on soveltunut mainiosti oman ihonhoitoni osaksi myös näin kovilla talvipakkasilla, mietin itseasiassa, että kesällä tämä voisi olla omalla sekaihollani sopiva myös ihan yökäyttöön. Tuotteessa on selkeä parfyyminen tuoksu, joka on minun nenääni todella miellyttävä, mutta tuoksuherkille tuote ei varmaankaan sen vuoksi ole välttämättä soveltuva. Tuoksu haihtuu myös nopeasti eikä jää omaan nenääni tuoksumaan. Olen tykännyt tästä tuotteesta todella paljon ja vaikka mielelläni kokeilen aina uusia, niin tähän voisin palata uudelleen - ja melko varmasti joskus vielä palaankin.

Onko sinulle löytynyt suosikkeja Skin Treat -tuotteiden joukosta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat