perjantai 19. tammikuuta 2024

Ilmankin pärjää

Ajattelin tehdä pienen postauksen kosmetiikkatuotteista, joita ilman itse pärjään hyvin. 

Meikinpohjustaja: Itselläni on tällä hetkellä käytössä yksi primer, jonka olen joskus jostain saanut, mutten koe tätä lainkaan itselleni hyödylliseksi. Aika ajoin näitä olen testaillut, mutta omalle kohdalle ei ainakaan vielä ole osunut sellaista, jota ilman en voisi olla eli menin varmaan jatkossakin ilman näitä. Ja tässä tarkoitan nimenomaan koko kasvoille käytettävää pohjustajaa, silmämeikinpohjustaja on ihan must.

Meikinkiinnityssuihkeet: Tämäkin on kategoria, jota olen aika ajoin testannut, mutten vain koe itselläni oikein ehkä edes toimiviksi - tai eivät ainakaan anna sellaista lisäarvoa, että ottaisin itselleni jatkuvaan käyttöön. Tosin eräs meikkiguru taisi sanoa, että itse käyttää ja suosittaa käytettäväksi näitä suihkeita mieluummin meikkipohjan alle kuin päälle - tätä tekniikkaa voisi ehkä kokeilla jos joskus jostain suihke osuu kohdalle. (Ihonhoidossa olen sitten taas ihastunut ensimmäisenä ihonhoidon vaiheena käytettävään kosteuttavaan suihkeeseen.)


Nestemäiset poskipunat, highlighterit, varjostusvärit: Näitäkin olen aika ajoin testaillut ja jotain taitaa kaapistakin löytyä mutten ole oikein syttynyt näille. Ehkä nämä vaatisivat vain enemmän testaamista. Voisinkin nostaa noita kaapissa olevia nestemäisiä tuotteita esille ja kokeilla tuleeko niitä käytettyä vai pitäisikö ne vain heittää pois. (Ovat jo sen verran vanhoja ettei enää ehkä kehtaa muille käyttöön antaa.)

Ripsientaivutin: En tiedä muuttiko raskaus, synnytys, ikä, ripsiseerumit tms. ripsiäni, onko ripsivärit kehittyneet vai mitä. Aiemmin taivutin oli ihan ehdoton, mutta nyt olen ollut jo useamman vuoden ilman taivutinta. Aina parempi jos näihin ei tarvitsisikaan enää palata.


Mitä tuotteita ilman sinä olet todennut pärjääväsi hyvin? 

2 kommenttia:

  1. Hauska postausidea :) mulle kosteuttavat kasvosuihkeet on sellaisia ilmankin pärjää, en oikein ikinä ole perillä missä vaiheessa niitä voisi suihkutella. Kaikki nestemäiset tuotteet on mullekin nou nou, en vaan ole kiinnostunut kun vaikuttavat hankalilta käyttää. Kaikki sparklet ja irtoglitterit, ei kiinnosta sellaisetkaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä suihkin noita kosteuttavia aina ihonhoidon ekana vaiheena eli puhdistuksen jälkeen ja tokikin hyvin pärjäisin itsekin ilman, mutta jos on vaihtoehtona niin otan ehdottomasti yhdeksi ihonhoidon vaiheeksi mukaan. :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat