torstai 25. tammikuuta 2024

Pout preserve

*)mainoslinkki

Talvella iho on kovilla pakkasten sekä ilmastoinnin vuoksi, näin ollen myös huulet vaativat hieman extra huolenpitoa. Olen käyttänyt ajoittain apteekista ostettavaa Bevita R -voidetta, mutta kaipasin välillä jotain muutakin, joten ostin itselleni testiin:


joka lupaa paitsi kosteuttaa huulia, myös estää volyymin katoamista, palauttaa huulten kimmoisuutta ja pehmentää huulia. Ja näiden kaikkien pitäisi olla nähtävissä jo viikon käytössä. Tuote on vegaaninen ja tuoksuu kevyesti sitruunaiselta. Aika isojahan tämä tuote tosiaan lupaili enkä nyt ihan ole varma täyttyykö lupauksista oikein muut kuin tuo kosteutus, tai kenties muiden lupausten seuraaminen olisi vaatinut pikkutarkempaa seurantaa. Huulivoiteena tämä on kaikinpuolin oikein miellyttävä ja edullisempaan hintaan voisin napata uudelleenkin itselleni käyttöön. Kicksin lisäksi löytyy myös mm. *Cocopandan, *Elevenin ja *Lykon valikoimista.

Onko sinulla jokin suosikki huulivoide, jota voisit suositella kokeilemaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat