torstai 11. tammikuuta 2024

Caffeine Eye Cream

*)mainoslinkki

Mitä enemmän ikää tulee, sitä tärkeämmäksi tulee hoitaa silmänympärysihoa, koska siellä ikääntymisenkin merkit tulevat nopeammin esille. Silmänympärysiho on ohutta ja toisaalta, jos käyttää silmämeikkiä, joutuu se melko koville aina kun silmämeikkiä on poistamassa. (Ja huom. poistathan meikit kasvoiltasi ihan joka ikinen päivä?)


lupaa kosteuttaa ihoa sekä häivyttää turvotusta, tummuutta ja juonteita silmänympärysiholla. Varsinkin nyt kovilla talvipakkasilla iho kaiken kaikkiaan on joutunut koville, joten tämä on ollut ehdottomasti tarpeen. Koostumukseltaan on aika täydellisen voidemainen siten, että soveltuu hyvin käyttöön meikin alla, mutta toisaalta koostumus sopii hyvin myös yökäyttöön (jossa itse tykkään yleensä vähän paksummista ja hoitavammista koostumuksista). Olen siis itse käyttänyt tätä aamuin-illoin. Silmänympärysvoiteet ovat itselläni usein se luokka etteivät ne herätä kovinkaan kummoisesta fiiliksiä suuntaan tai toiseen, ehkä tuoksuttomuuskin tekee sen (joka on toki ehdoton silmänympärystuotteiden kohdalla itsellänikin). Ihonhoidossa yleensäkään harvoin näkee mitään silmiinpistävää muutosta, jos on hoitanut ihoaan säännöllisesti. Tämä tuote sijoittuu ehkä niille sijoille, että voisin napata uudelleenkin käyttöön jos ei mitään kivaa muuta olisi mahdollista testata. Ihan jo senkin vuoksi, että tällä tuotteella (kuten The Inkey Listin muillakin tuotteilla) on loistava hinta-laatu -suhde ja tämä tuote tosiaan tuntuu toimivan omalla silmänympärysihollani hyvin.

Käytätkö sinä silmänympärysiholla erillisiä tuotteita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat