maanantai 20. huhtikuuta 2015

Lookfantastic Beauty Box April 2015

Tänään tuleekin kaksi postausta kun en nyt sitten kuitenkaan tätä enää huomiselle viitsi viivästyttää, mutta toisaalta tuo toinen postaus olikin vai kynsilakkapostaus niin ehkä ihan hyväkin nyt julkaista!? :D

Tämäkin boxi saapui minulle jo viime viikolla (postista taasen päivää tai pariakin saapumisen jälkeen itseasiassa vasta sain aikaiseksi haettua), mutta nyt vasta saan itsestäni sen verran irti, että naputtelen tänne boxin sisällöstä.. Kuva on jälleen hieman huonohko, esim. tuosta Tigin muotoilutuotteesta näkyy vain kansi xD ..vissiin kiireessä vaan tuli kuvat otettua sen enempiä asettelematta tai ajattelematta :DTigi Bed Head Mini Manipulator texture paste (30 g minikoko):
Kuvassa tosiaan vain purkin kansi näkyvissä xD Nimensä mukaisesti minikokoinen. Tämä lähtee miehelle käyttöön, itse kun en vahoja tai muita muotoiluvoiteita tms. pitkissä hiuksissa yleensä käytä. 

CB12 suuvesi (50 ml näytekoko):
Tämäkin näytekokoinen tuote siis. Ihan mielenkiintoista päästä paljon tv:ssä mainostettu tuote testaamaan vaikka suuvedet itsellä hyvin vähäisellä käytöllä onkin. 


Korres Milk Soap For Stressed Skin (40 g näytekoko)
Palasaippuat ei oikein minun juttuni ole, joten voi olla, että tämä lähtee kiertoon ettei turhaan jää omaan kaappiin "muhimaan"..


Balance Me Revitalising Hand and body wash (100 ml näytekoko):
Suihkusaippuat on aina kiva lisä, niitä kun kuluu käytössä runsainmitoin - itsehän saatan ehkä näitä(kin) aika runsaalla kädellä käyttää :D

Inika Certified Organic Eye Liner 05 black caviar
Ensimmäinen tämän boxin täysikokoisista tuotteista, mutta taas silmämeikkikynä, plääh. Itse tykkään ehkä kuitenkin eyelinereinä nestemäisistä ja noita kyniä muutoinkin on runsaasti siunaantunut -> kiertoon.

Forza Multivitamin for dieters (30 pv annos)
Tämänkin kai täysikokoiseksi voi laskea, koska näytti tässä koossa olevan tuolla sivuilla myynnissäkin.. Yllättävän paljon erilaisia ravintolisiä näyttäisi Lookfantasticin boxissa tulevan, mutta eiköhän nämä kuitenkin käytettyä tule - vaikken varsinaisesti laihiksella olekaan (ei sillä etteikö tarpeen olisi, mutta en oikein mistään laihdutuskuureista välitä, ennemminkin pitäisi kokonaisuudessaan elintapoja korjata terveellisempään suuntaan pienissä erissä, ja näin olisi tarkoituskin tehdä kunhan tästä vähän elämä rauhoittuisi ja asuisi vain yhden katon alla.. :))


LOPPUYHTEENVETO
Nyt täytyy sanoa ettei kyllä sisällöltään mitenkään häikäissyt, mutta jospa se seuraava boxi olisi sisällöltään mieluisampi. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Aminohappoja ja B-vitamiinia

*)mainoslinkki Hieman tosiaan postailut jääneet, koska tämä kyseinen tuote on jo yhtä käyttökertaa vaille lopussa. Mutta on ainakin testailt...

Luetuimmat