tiistai 14. huhtikuuta 2015

LivBox Huhtikuu 2015

Huhtikuun boxi minulle tuli ihan ajallaan eli melkolailla ensimmäisten joukossa (sain siis tämän jo viime viikolla käsiini, mutta en vain postausta ole saanut aikaiseksi tehtyä.. laiska mikä laiska ;P)

Pahoittelut normaaliakin huonompi laatuisista kuvista; nämä olen puhelimeni kameralla napsinut ja kuvat eivät tosiaankaan laadultaan päätä häikäise :/ mutta onpahan edes jotain kuvitusta tähän mukaan.. :)


Teema siis silkkisen sileää ja vaaleanpunaista <3


Pidemmän aikaa tilanneet saivat myös extralahjan mukana - nämä yllärit ovat aina ihania, niinkuin boxi toki yleensä muutenkin xD



Lumene Lab Hydrasmooth 24h silottava ja kosteuttava silmänympärysvoide (ovh .18,90 € / 15 ml)
Lumenen tuotteita itse tykkään boxista löytää; niiden kohdalla kun harvemmin sattuu sellaista kohdalle joka olisi jotain ei-yhtään-minua. :) Toinen silmänympärysvoiteeni mahdollisesti veteleekin jo viimeisiään (purkki ko.tuotteessa niin hankala etten varmaksi tiedä :/), joten hyvä olikin jo yksi jemmaan odottelemaan saada - nyt vaan odotan innolla, että saan sen edellisen oikeasti loppumaan! :D

Dove Talc Soft (ovh. 2,50 € / 50 ml)
Ihan ok tuote. En ole aiemmin kokeillut (Doven muita deodorantteja kyllä olen ja ne ovat olleet oikein mieluisia käytössä.) Tämänkin kohdalla joutuu hetken odottelemaan entisen loppuun kulumista ennenkuin pääsee korkkaamaan, mutta hyvää kannattaa odottaa vai miten se meni? :)


RFSU Easy shavin' - Intim shaving gel (ovh. 5,60 € / 200 ml, boxissa 20 ml näytekoko)
RFSU:n tuotteita olenkin jonkin verran käyttänyt, mutta en juuri tätä kyseistä tuotetta.. Itselläni kyllä bikinialue on siitä ongelmallinen, että karvatupentulehduksia tulee hyvinkin herkästi - pitää testata mikäli tämä jollain tapaa tuota ehkäisisi - epäilen kyllä kun en muistakaan apua ole löytänyt.. (Jos jollakulla ko.vaivaan on hyviä vinkkejä niin ottaisin kyllä ilolla vastaan! :))


RFSU Nice 'n' Cool - Intim after shave (ovh. 5,90 € / 50 ml, boxissa 10 ml näytekoko)
Tämä tuote onkin itselleni tuttu, parikin tuubia olen tätä käyttänyt, mutta valitettavasti myöskään tämä ei tuohon yllä mainitsemaani vaivaan ole oikein auttanut. Hetkellisesti helpottaa (ja pidän tämän miedosta tuoksusta), mutta valitettavasti varsin pian alkaa kuumotus, kutina ym. :/


RFSU Smooth Shavin’ –höylä (ovh. ??)
Kuten alempana olevien meikkisienten kohdalle, ei myöskään tätä tuotelistauksessa ollut enkä myöskään hintatietoja netin ihmeellisestä maailmasta löytänyt. Tämän merkin höylään en olekaan aiemmin törmännyt (en itseasiassa edes tiennyt, että RFSU:lla on myös höyliä valikoimissaan..), joten ihan mielenkiintoista testata millainen mahtanee olla - lyökö sen perinteisen Venuksen. :)


Essie Sugar daddy (ovh. 13,90 € / 13,50 ml, boxissa 5 ml näytekoko)
Kuten ehkä onkin jo blogissa tullut ilmi niin olen ihan totaalisesti hurahtanut kynsilakkoihin :D Aluksi mietin, että plaah kun on tälläinen todella läpikuultava nudelakka, mutta toisaalta tekee kyllä kynnet ihan mielettömän kauniiksi (Charming Nails -blogista voikin tuota upeaa lopputulosta käydä ihastelemassa. :))


Ibero meikkisienet kotelossa, 8kpl (ovh. ??)
Tätä tuotetta ei mukana olleessa listassa ollut ollenkaan enkä muualtakaan googlettelemalla hintaa löytänyt, muutaman euron lienevät!? Meikkisieniä minulla on aikamoinen liuta kaapin kätköissä eikä niitä tule käytettyä kuin ehkä meikin korjailemiseen tai jos Blascon meikkivoide käytössä.. Jäävät nyt ainakin hetkeksi kaapin pohjalle, mutta voi olla, että löytävät kodin jostain muualta jossain vaiheessa..


Seacret Dead sea bath salts (ovh. 12,95 € / 100 g)
Tämä oli tuo extralahja pitkäaikaistilaajille (vaihtoehtoisena tuotteena oli ko.merkin jalkavoide tai body mud), täytyy sanoa, että olin pettynyt kun tämä boxistani löytyi - en ole jalkakylpyjä aiemminkaan saanut kuluteltua vaan antanut ne eteenpäin - ja entistä pettyneempi olin kun huomasin kuinka suuret hintaerot noiden extralahjojen välillä oli. Mielestäni olisi kiva jos vaihtoehtotuotteet olisivat kohtuullisen samantyylisiä ja ennen kaikkea hinnaltaan samaa hintaluokkaa - voisin kuvitella etten ole ainoa joka näin ajattelee!?


LOPPUYHTEENVETO
Boxista löytyi yllättävän paljon tällä kertaa tuotteita kokeiltavaksi ja mukavasti lähes kaikki olivat minulle uusia tuttavuuksia. Parhaina omalla kohdalla sanoisin olleen Lumenen ja Essien - ko.merkkien tuotteita jos boxista löytyy niin aika takuuvarmasti tämä tyttönen on enemmän kuin tyytyväinen. :) Nyt sitten jännityksellä odottelemaan mitään Lookfantasticin boxi tuo tullessaan.. :)

2 kommenttia:

  1. Iberon omilla sivuilla hinta meikkisienille on 3,90 €. Ja jostain olin lukevinani, että tuon höylän saa ilmaiseksi kun ostaa RFSUn tuotteita.

    Miulle tuli LF:n boxi, mutta eipä ollut kehumista siinäkään :/


    http://www.ibero.fi/kauneus/meikkaustarvikkeet/8-kpl-meikkisienia/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitokset sinulle tuosta tiedosta! Itsekin kävin kyllä Iberon sivuilla, mutta olin tuon tiedon sieltä nyt kuitenkin jotenkin missannut.. Minullekin tuo Lookfantasticin boxi on jo tullut, mutta en ole sitäkään ajallaan saanut tänne julkaistua, pitää ensi viikolla yrittää :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat