sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Kauneusboxeissa maaliskuussa tulleet tuotteet...

Maaliskuun boxia sain tosiaan tovin jos toisenkin odotella, mutta katsotaan nyt kuitenkin tavan mukaisesti sen sisältö ensin..


Bangerhead Professional Fresh Me Up!
Tämä tosiaankin tuli tarpeeseen, koska molemmista osoitteista sattui kuivashampoo aikalailla yhtä aikaa loppumaan. Vain toiseen hankin itse uuden (Herbinan hyväksi todetun), koska jäin odottelemaan tämän saapumista - onneksi tuota hiuspuuteria tosiaan oli väliajalle käytettäväksi. Tuotteena ihan ok, ei ehkä aivan ykköseksi jyrää omalla listallani, mutta voisin kyllä harkita hankkimistakin joskus.

Rimmel Provocalips
Suoraan siis sinne kiertoon -laatikkoon..

Dove Oxygen & Moisture shampoo & hoitoaine
Nämä eivät ehkä ihan niin sitä olleet käytössä mitä itse shampoolta ja hoitoaineelta odotan. Shampoo vaahtoutui omaan mieleeni vähän turhan vähän, hoitoaineen "selvitysteho" oli kyllä ihan ok. Tuoksultaan olivat kyllä minun makuuni. :)

Nailfix Yummy Gummy -kynsinauhaöljy
Ihana tuoksu! Ja kuten mainitsinkin niin kynsinauhaöljy minulla on jo aikaa sitten loppunut, joten käyttöön tuli.

Lumene Bright Now Vitamin C
Tätä en itseasiassa vielä ole kerennyt avaamaankaan, koska sen verran noita jo avattuja voiteita odottelemassa vuoroaan, pitää vaikka erikseen kommentoida kokeilemisen jälkeen - jos nyt jotain erityisiä ajatuksia herättää. :)

Chloe Love Story edp
Tämä oli jotenkin ihan unohtunut ja pitikin kaivella laatikon kätköistä kokeiltavaksi samalla kun tätä postausta näpyttelen. Tuoksu on ihan ok, ehkä aavistuksen verran jokin kukkaistuoksu tunkee läpi mikä ei ihan minun makuuni ole..

Calvin Klein Reveal edt
Tämä tosiaan lähti miehelle kokeiluun eikä mitään tyrmäystä saanut (myöskään minulta) - voi siis joskus olla hankintalistalla vaikkapa lahjaksi omalle kullalle ;)

Isadora Flashing Volume
Tästä olenkin aiemmin jo postannut hehkutukset, miniä en vielä ole käyttööni kerennyt ottaa, mutta eiköhän se mielipide pysyne samana kuin aiemminkin :)Nämä LookFantasticin Beauty Boxin pahvilaatikot ovat muuten mielettömän käteviä! Tällä hetkellä käytän näitä kynsilakkojen säilytykseen - ne raukat kun eivät enää edelliseen majaansa mahdu :D Mutta siis siihen sisältöön...

Cowshed Lippy Cow
Jostain kumman syystä tämä huulivoide kuuluu niiden joukkoon, jotka tuntuvat vain entisestään huuliani kuivattavan :/ Aika nopeasti siis kului pois - mikä ei harmittanut ollenkaan.

Lord&Berry Line/Shade Kajal&Eye Pencil Liner
Vanhoja mustia kajalkyniä heitin kyllä useammankin pois, mutta käyttämättömänä tämä(kin) odottelee meikkipussissa..

Wet Brush
Tätä on itseasiassa tullut käytettyä vähintään yhtä paljon kuin Tangle teezeriä, oikein mainio tuote siis - voisin suositella hankkimaan jos haluaa malliltaan enemmän harjan muotoisen - minisellaisen tosin :D

Nudestix Magnetic Colour Gift
Muutaman kerran olen käyttänyt ja on ihan ok, ei vaikuta tuonne luomivakoon uppoavan kuten normaalisti, voisi toimia ehkäpä myös luomivärin pohjustajana?

Bliss Fatgirlslim
Voiteen koostumus yllätti; tämä on ihan lirua, joten sanoisin ettei purkki ole välttämättä se kätevin käytössä. Yllättäen en mitään muutoksia ole huomannut - tosin ei kyllä ole päivittäisessä käytössä ollutkaan.

Nuxe Nuxellence Detox
Käytin tämän yövoiteen asemasta. Ihan ok, tuoksu ei ehkä ollut ihan minun makuuni.


Jälleen muutama "huipputuote" ja pari njääh-tuotetta.. Useampi kuin yksi tosin aktiivikäyttöön jää. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Fiksuruoka

Oletko sinä törmännyt jo Fiksuruoka.fi -palveluun? /sis.mainoslinkkejä/ Itse olen jo pidempi aika sitten tutustunut palveluun, ...

Luetuimmat