torstai 30. huhtikuuta 2015

Ebay-ostoksia...

Ebaystä löytyy kaikkea kivaa (ja halpaa), joten tilaustahan sitä tuli taasen tehtyä.. Parikin juttua tuli tilailtua, joista kaikki ei ole vielä kotiutunut, mutta tässä jo tulleita:


Eyebrow stencils eli miten tämän nyt suomentaisi "kulmakarvamuotti"? :D En ole vielä kerennyt kokeilla (mallailin kyllä vähän, että onko mikään kolmesta minun kulmilleni sopiva..), joten en toimivuudesta osaa vielä sanoa.. Hintaa tälle paketille taisi tulla alle 2€..


Kasvonaamio - kosteuttava. Näitä tarvitsee aina vaikka täytyykin myöntää, että ainakin yksi avaamaton (ja yksi vasta avattu..) kasvonaamio kaapista löytyy, mutta ei vaan nyt voinut vastustaa :D Hintaa naamiolla (on siis tosiaan kertakäyttöinen..) tuli jotain 4-5€..


..ja naamion ostosta mukana tuli myös muutama näyte - on kyllä ainakin sellaisia tuotteita mistä ei ole koskaan kuullut saati että olisi tullut kokeiltua :D

Kuvista jäi uupumaan Holika Holika -kuorintasukat, joista jo aiempaakin tekstiä löytyy. Hankin siis tämän jo jemmaan seuraavaa kuorintaa varten :)

P.s. Eilen lähti tilaukseen myös aikamoinen kynsilakkapaketti; Cesarsshop (O.P.I.:n Nordic-kokoelman kynsilakat puoleenhintaan niin kuka sitä nyt olisi voinut vastustaa!?) ja Beautybaystä sitten vielä muutama lisäksi - "kerta kiellon päälle"!? :D Yritän kovasti toukokuun ostolakkoilla mutta katsotaan kuinka käy..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Birthday Candle Pearls

Julistin pari vuotta sitten rakkautta ensisilmäyksellä Guerlainin joulumeteoriitteihin (tämä rakkaus on muuten edelleenkin voimassaan! &l...

Luetuimmat