lauantai 25. huhtikuuta 2015

Lumene Arctic Aqua 24H Syväkosteuttava Kasvovoide

En nyt tämän pidempään kuitenkaan teitä pidä jännityksessä, eli nyt on vuorossa eilisessä postauksessa mainitsemani mitä loistavin Lumenen kasvovoide: Arctic Aqua 24H Syväkosteuttava Kasvovoide. Itseltäni ko.voide juuri äskettäin pääsi loppumaan ja täten nyt ei valitettavasti kuvia ole voidepurkista tarjolla, mutta linkin takaa näätte millainen purkki on kyseessä. :)

Olen näitä tosiaan useamman purkin käyttänyt - kaksi viimeisintä taisi olla peräti 100ml kokoa jos en nyt väärin muista, ainakin isompaa kuin mitä tuo normaalikoko (=50ml) yleensä on. Tämä on ainakin omalle iholleni aivan loistava tuote! Olen lähinnä yövoiteena käyttänyt; talvellakin aivan riittävät kosteutustehot (kuivaihoisempi vaatisi ehkä tuhdimman version, mutta itselläni on tosiaan iho vuosien varrella muuttunut enemmän normaali-sekaihon suuntaan) ja myös päiväkäytössä meikkivoiteen alle on ollut aivan passeli; imeytyy hyvin eikä rullaa. :) Ja se tuoksu <3 Ehkä on ilmi jo tullutkin niin itselleni kasvovoiteen tuoksu on sitä arjen luksusta, täysin tuoksuton tuote kasvoilla on vähän plaah.

Ehdottomasti siis jos ei ole tuote vielä tutuksi tullut niin suosittelen vähintäänkin testaamaan - voihan olla, että tästä sinullekin tulee se luottotuote johon aina palata :)

Seuraavaksi olen ajatellut kokeilla jotain L'Orealin, Nivean tms. yövoidetta, mutta tämä purkki tulee mitä todennäköisimmin jo tämän vuoden puolella jossain vaiheessa löytämään tiensä minun kosmetiikkakaappiini. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Pihkakuorinta

Alkuvuodesta kirjoittelin teille mielenkiintoisesta uudesta tuttavuudesta Abies Organics :sta ja lupailin esitellä teille toisenkin testiin...

Luetuimmat