lauantai 7. helmikuuta 2015

Miksi minä meikkaan?

Tuossa eräänä työaamuna aloin pohtia aamumeikkiä tehdessäni tätä kysymystä. Vastaus tähän on hyvinkin yksinkertainen; koska minä nautin siitä!! Toki mukana on myös tottumiskomponentti, olenhan kohta parin vuosikymmenen ajan joka aamu ehostautunut enemmän tai vähemmän, tämän rutiinin tipauttaminen pois arkiaskareista olisi vähintäänkin yhtä vaikeaa kuin luopua päivittäisestä hampaiden pesusta (toki aamuin-illoin! :D). Tokihan sitä aamuissa säästäisi sen n.15min aikaa mikäli tämän tipauttaisi pois mutta en kyllä näe sitä ainakaan tässä vaiheessa missään määrin tarpeelliseksi.

Näiden kahden lisäksi yksi tärkeä syy (mikä korostuu esim. lenkille lähtiessä..) on ihon suojaaminen; pakkanen, uv-säteily... Meikki luo varsin hyvän suojan näitä vastaan nimittäin. (Toki meikin lisäksi tai sen sijaan voisi käyttää muita tuotteita kuten aurinkosuojaa, mutta monissa meikeissä uv-suoja löytyy, joten tässä "lyö kaksi kärpästä yhdellä iskulla" :)) 

Eikä kukaan voi kieltää, etteikö haluaisi näyttää kauniilta. Meikillä saa hyvin korostettua hyviä puoliansa ja häivytettyä noita huonompia. Tosin se, että meikkaisen miesten takia.. Noh, ehkä se sinkkuna painoi enemmänkin vaakakupissa ja tokihan sitä nykyäänkin parisuhteessa ollessa haluaa näyttää puolisonsa silmissä hyvältä, mutta väittäisin, että ko.väite ei minun kohdallani pidä paikkaansa. Toki sitä huolitellulta haluaa näyttää muiden - niin naisten kuin miestenkin silmässä, mutta vastakkaisen sukupuolen huomion saaminen ei ainakaan omalla kohdalla ole todellakaan ehostautumisen taustalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Birthday Candle Pearls

Julistin pari vuotta sitten rakkautta ensisilmäyksellä Guerlainin joulumeteoriitteihin (tämä rakkaus on muuten edelleenkin voimassaan! &l...

Luetuimmat