maanantai 16. helmikuuta 2015

Holika Holika: Baby Silky Foot One Shot Peeling I

Tilasin Ebay:stä itselleni nämä paljon blogeissa kehuja saaneet jalkojen tehokuorinta"sukat". Jos on jollekin vielä uppo-outo asia niin paketin mukana siis tulee muoviset "sukat" joiden sisään lorautetaan mukana tullut neste, solmitaan sukat ja annetaan jalkojen muhia n. 1,5h ajan. Noin niinkuin lyhyesti kerrottuna.

Itselläni jalat ovat itseasiassa tällä hetkellä kohtuullisen hyvässä kunnossa - suurin kiitos kuulunee runsaan rasvailun (joka ei kylläkään joka iltaista ole).. Silloin tällöin käytössä on myös Scholl Velvet Smooth -jalkaraspi, mutta kuten kaikki tietävät niin liiallinen raspaus vain pahentaa kovettumatilannetta (ihohan nimenomaan hankausta ja kulutusta vastaan "taistelee" kovettamalla ihoa) - tuota tuotetta kyllä ihan ehdottomasti voin suositella kohtuukäyttöön jokaiselle! :) Mutta siis itseasiaan; jalkani siis ovat ihan hyvässä kuosissa, mutta en nyt voinut vastustaa kiusausta päästä testaamaan josko tällä ihmetuotteella saisi jalat vielä tätäkin parempaan kuntoon ;) Ja josko sitten saisi aktiivisella kotihoidolla vaikka tilanteen pysymäänkin siinä kuosissa ihan kesään saakka..

Kommentoin tänne kuinka "hoito" etenee (ehkä välillä jopa kuvienkin kera, nyt tähän postaukseen en kovin kummoisia kuvia ottanut ja olin nyt niin laiska etten jaksanut niitä tätä varten koneelle siirtää..). Tuo 1,5 tuntinen aika nopeasti loppujen lopuksi hurahti kun laitoin villasukat vielä muovisukkien päälle touhuilin omiani siinä sivussa. Myöskään minkäänlaista kutinaa, kirvelyä tms. en tuntenut koko vaikutusaikana - kaikkinensa siis tuntuma oli melkeinpä sama kuin vettä vain olisi ko.sukkiin kaatanut ja niissä talsinut tuon ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn: Suihku aamulla vai illalla ? Mies meillä taas päinvasto...

Luetuimmat