keskiviikko 11. helmikuuta 2015

LivBox Helmikuu 2015


Avatessa sisältä ensinnäkin paljastui Ystävänpäivä-teemaan sopien pinkkiä.. :)Ja sitten se sisältö..


Heti ensimmäisenä kiinnitti huomiota toki se, että paketissa oli useampi täysikokoinen tuote mukana! ..tosin tämähän tarkoitti myös tässä tapauksessa, että selektiivistä kosmetiikkaa ei paketin mukana tullut.

Lumene Nude Perfection Kevytmeikkivoide (ovh 19,90€)
Tämä oli siis se mainostettu Lumenen uutuustuote. Muutoin oikein ihana löytö paketista, mutta pahoin pelkään, että sävy on minulle liian kellertävä (yleensä 2-sävy on Lumenelta ollut parempi tällaiselle kalpeanaamalle, jonka ihon pohjasävy on viileä = punertava), mutta pitää vielä kokeilla miltä näyttää - todella harmi jos joutuu tämän eteenpäin antamaan :(

Garnier Fructis Densify Lenghts Plumper -seerumi (ovh 7,90€)
Hiuksiin jätettävät hoitotuotteet ovat aina kiva löytö boxista, koska niitä itsellä tulee käytettyä. Tosin; itse en kovinkaan paljon tuuheutta hiuksiini tarvitse (itse en perisuomalaista ohutta hiuslaatua satu omistamaan) ja toisaalta sitäkin vähemmän uskon, että tällaisilla sellaista voi sen enempää saada aikaiseksi kuin muillakaan muotoilutuotteilla. (Pahvilaatikon kyljessä olevassa ohjeessa sanotaan, että toki ensin pitäisi hiukset pestä saman linjan shampoolla ja hoitoaineella, laittaa seerumi ja sitten pyöröharjan ja hiustenkuivaajan avulla kuivata hiukset. Eikös tuo pyöröharja+hiustenkuivaaja yhdistelmä jo itsessään anna tuuheuttavaa vaikutelmaa? Just wondering..)

Paese Kashmir Monoluomiväri (ovh 4,95€)
Itselläni paketti sisälsi mattavalkoisen luomivärin. Saas nähdä tuleeko tälle käyttöä vai ei, veikkaisin ehkä jälkimmäistä..

Nivea Daily Essentials Sensitive 3-in-1 Micellar Water (ovh 5,95€)
Saara Sarvas kehui blogissaan maasta taivaisiin Garnierin Micellar Cleansing Waterin ja tämä toki herätti itselläni mielenkiinnon näitä melko uutuuksia kohtaan (- olen aika helppo muuten blogien vietävänä! :D) ja melkeinpä voisin sanoa, että loppupeleissään tämä oli se tuote mikä nousi tällä kertaa ylitse muiden boxin sisällöstä, tosin kokeilemaan en ole vielä tuotetta kerennyt joten mieli voi tästä hyvinkin muuttua..

Eucerin In-Shower Body Lotion (ovh 13,50€/400ml, boxissa 50ml)
Itse en jotenkaan ole näillä suihkussa käytettäville vartalovoiteille lämmennyt ja lisäksi tässä on toinenkin asia mikä ei ole ihan minun juttuni; tuoksuttomuus. Tulee varmastikin käytettyä ja eihän tästä kovinkaan moneen käyttökertaan riitäkään..

Ruutu+ 3kk (arvo 17,85€)
Tämä ehkä saattaa tullakin käytettyä tai sitten pistän eteenpäin menemään..

Ystävänpäivän kunniaksi LivBox sisälsi myös yllätyksen Iberolta. Googlettelemalla löysin tällä nimenkin: Tesian Miracles Happen -kaulakoru, jolla on ainakin Anttilan verkkokaupassa hintaa 24,90€. En ole kovinkaan paljoa kerennyt vielä googletella muiden boxien sisältöä (tällä kertaa sain oltua spoilaantumatta ennen itse boxin käsiini saamista vaikka melkein lipsahtikin kun Charming Nailsin blogissa kävin :D)


LOPPUYHTEENVETO
Kaiken kaikkiaan olen enemmän kuin tyytyväinen boxin sisältöön, ja mikä parasta; tämä boxi oli minulle ilmainen! Mutta ehei, kyse ei ole blogin tai muun kautta saadusta lahjuksesta (en kuulu niihin onnekkaisiin, niisk) vaan käytin tämän boxin hankkimiseen keräämiäni pisteitä (joita esim. kyselyihin vastailemalla on saanut kerättyä), itseasiassa niitä sen verran olen saanut kerrytettyä, että myös maaliskuun boxi tulee veloituksetta. Onkin muuten järjettömän mukava juttu :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat