torstai 12. helmikuuta 2015

Biodellyn tilaus

Olen ehkä joskus maininnutkin siitä kuinka helppo olen blogien välityksellä hairahtumaan ja ostelemaan ties milloin mitäkin (lue: kosmetiikkaa :D). Tällä kertaa "syyllinen" on Charming Nails; eihän sitä nyt voinut vastustaa kun luki kuinka loistavia tarjouksia Biodellyllä on uusin sivujen avaamistarjouksena ja mikä parasta; ilman postikuluja!


Sain onneks hillittyä itseäni melko hyvin ja tilasin vain Benecosin vartalovoiteen (- ihan vaan sillä verukkeella etten ko.merkin tuotteita ole pahemmin kokeillut ja koska minulla kuluu vartalovoiteita ihan kiitettävä määrä :D) sekä Lily Lolon mineraalimeikkipuuterin (tämä lähti ostoskoriin vain sen vuoksi koska oli niiiin halpa! Niin ja toki myös hyvä, suorastaan loistava, edellinenkin on vielä yli puolillaan, mutta kyllähän nämä säilyvät- ja kuluvat käytössä :D). Ostamieni tuotteiden lisäksi paketissa oli mukana pari näytettä, mitkä ovat aina mukava lisä. :)

Toimitus oli myös äärimmäisen nopea, ihan parissa päivässä sain ilmoituksen, että paketti on pakettiautomaatista noudettavissa. Eiköhän tuolta jatkossakin tule tilailtua.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Perhosia & merenneitoja

Sain pari ihastuttavaa juttua tyttöselle testiin Seiklus :lta (verkkokauppa toimii Facebookissa), joista toisen jo jemistin oman käyttööni ...

Luetuimmat