lauantai 21. helmikuuta 2015

Lumene - Serum Foundation

Jälleen yksi tuote, jonka hankintaan blogit ovat innostaneet:

Lumene Serum foundation

Kyse on siis Lumenen seerumimeikkivoiteesta (sivuilla tuo on muuten kirjoitettu erikseen, mutta jotenkin itse koen yhteenkirjoitetun version "paremmaksi" ;P). 

Ihan mielettömän hyvät kehut ko.tuote on monessa blogissa saanut - eikä tosiaankaan suotta! Itse en ihan sokkona vain blogien perusteella ko.meikkivoidetta lähtenyt hankkimaan vaan kysyin entiseltä kollegalta mielipidettä ko.tuotteesta ja sain vielä näytteen, että pääsin testaamaan onko tuo vaalea sävy tarpeeksi vaalea itselleni - kyllä oli. :)

Kuten ehkä on tullutkin ilmi; tuoksu on itselleni kosmetiikkatuotteissa todella tärkeää ja tässä se on todella miellyttävä! Levittyy myös mielettömän hyvin ja tuntuu iholla luonnolliselta, ei ole sellainen olo, että olisi hirveä pakkelikerros kasvoilla. Itse käytän tämän (kuten kaikkien muiden meikkivoiteiden..) kanssa vielä erillistä peitetuotetta silmänympärysiholle sekä niihin silloin tällöin ilmaantuviin näppyihin ja niiden "arpiin" + päälle irtopuuterin, mutta toimisi kyllä ihan sellaisenaankin. Pysyy hyvin koko päivän, mutta kovin suuria ongelmia itselleni ei yleensäkään meikkivoiteiden pysyvyyden suhteen ole ollut.

Tämä on siis meikkivoide, jota voin ehdottomasti lämmöllä suositella jokaiselle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat