sunnuntai 13. marraskuuta 2022

Wildflower

*)mainoslinkki

Tuoksut ovat itselleni olleet aina tärkeitä ja on aivan ihanaa kun nykyisin työnkin puolesta voi näitä täysin huoletta käyttää. Etsin itselleni jatkuvasti uusia löytöjä tuoksujen maailmasta vaikka tokikin niihin omiin suosikkeihini palaan usein uudelleenkin. Voisin joskus tehdä postausta tuoksuista, jotka tähän kategoriaan kuuluvat. Mutta ennen sitä uudempi tulokas:


*Miss Kay Wildflower EdT (ovh 11,50€/25ml)
Tuoksun kuvataan olevan aurinkoisten kukkien tuoksua ripauksella sitrusta. Tuoksusta löytyy: Sitruuna, mandariini, makea appelsiini, ylang ylang, damascene-ruusu, bulgarialainen ruusu, neroli, setripuu, tonkapapu, sammal, puu. Ja tosiaan tämäkin oli kategoriassamme tuoksu, jonka ostin ihan vain pelkästään tuoksukuvausta katsellen. Tuoksu on tosiaan kukkainen, itse en ehkä tästä juurikaan sitä sitruksisuutta löydä. Ehkäpä nuo ruusut nimenomaan hallitsevat tätä tuoksua. Ei lainkaan huono muttei ehkä ihan täysi napakymppikään. Tämäkinhän voi tuoksua sitten aivan erilaiselta jonkun toisen iholla.


Oletko sinä ostanut koskaan tuoksua kokeilematta sitä ensin ihollesi?

4 kommenttia:

 1. En pysty töissä tuoksuja käyttämään, joten helposti ne unohtuu myös vapaa-aikana 😂

  VastaaPoista
 2. Olen kyllä monta kertaa ostanut tuoksuja kun sikaa säkissä. Joskus oli huti, ja joskus napakymppi. Tässä on aivan liikaa ainesosia mielestäni. Yleensä tällaiset tuoksut jättävät sekavan vaikutuksen.

  VastaaPoista
 3. En juuri osta tuoksuja niin, etten tiedä miltä se tuoksuu ihollani. Sama tuoksu kun eri henkilöillä tuoksuu erille.

  VastaaPoista
 4. Hmm en muuten ole ostanut tuoksua kokeilematta! Mun ensimmäisen tuoksu oli Naomi Campbell, tuoksuttelin sitä aina Tampereen Sokoksella, testeristä kaulaliinaan ja laivalta raaskin ostaa sen kun olin puolivuotta tuoksutellut sitä 🙈 ostaisin sen saman, mutta en oo löytänyt, saman muotoinen pullo löytyi mutta tuoksu oli aivan väärä, järkytyin 😂 meidän perheessä tuoksut on enemmän mun miehen juttu 😊

  http://www.sangynalla.fi

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat