torstai 10. marraskuuta 2022

Rosehip Scrub & Cleanser

*)mainoslinkki
saatu ilmaistuote

Ilmojen viilentyessä ja vartaloa peitellessä entistä enemmän unohtuu usein sen hoivaaminen. Iho kuivuu myös vartalolta säiden armottomuuden iskiessä täydellä teholla. Toki myös kuivempi sisäilma tekee oman osansa.on vegaaninen vartalonkuorinta, jolla saat vartalon ihosi jälleen ihonan pehmeäksi ja kosteutetuksi. Sisältää mm. ruusunmarjaöljyä, sokeria, kahvipapu-uutetta sekä laventeliöljyä. Rakastan itse vartalolla juurikin sokerikuorintoja, jotka ovat ihanan rouheita. Tämä on koostumukseltaan siis ehdottoman täydellinen itselleni. Aivan ihana hemmotteluhetki vartalolle ihan myös arkeen, koska aikuisten oikeasti kuorintavoiteen levitys ei kovin kauaa vie ja itse hyödynnän sen pienen ajan myös siten, että laitan kasvoilleni hetkeksi vaikuttamaan kasvonaamion. Jokaisella on oma tapansa hemmotella itseään ja lievittää stressiä, itselläni se on ehdottomasti juurikin ihonhoito ja hemmottelu siinä samalla. Katoaa arkipäivän kiire ja stressi nopeasti mielestä kun sallii itselleen sen pienen hetken nauttia.


Pidätkö sinä pieniä hemmotteluhetkiä itsellesi myös arkena?

5 kommenttia:

 1. Mieluiten hemmottelisin ihonhoidolla saunassa :) Kunnon löylyjen jälkeen vartalonkuorinta on ihan paras! Yhden tunnin saunavuoro on vähän turhan lyhyt kunnon hemmotteluun, mun mielestä :D Teen usein vartalonkuorinnat ite, kahvipuruja, mct öljyä, sokeria tai hunajaa ja jotain eteeristä öljyä yleensä piparminttua tai laventelia :) tuo tuoksuu varmaan aika kivalta, voisin kuvitella! :)

  VastaaPoista
 2. Arkena hemmottelu on se, että työpäivän jälkeen saan neuloa. Mutta viikonloppuun yleensä osuu nuo muut hemmotteluhetket.

  VastaaPoista
 3. Mulla jäivät kyllä hemmotteluhetket nyt unholaan, pakko varmaan ottaa uudestaan ohjelmaan.
  Oliko tällä kuorinnalla mitään villiruusuun viittävää tuoksua muuten?

  VastaaPoista
 4. Mulla jäivät kyllä hemmotteluhetket nyt unholaan, pakko varmaan ottaa uudestaan ohjelmaan.
  Oliko tällä kuorinnalla mitään villiruusuun viittavaa tuoksua muuten?

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat