lauantai 19. marraskuuta 2022

Wolt Market

Olen nyt pari kertaa kokeillut Wolt Marketin kautta ruuankuljetusta ja kokenut tämän sen verran toimivaksi, että ajattelin vinkata tästä teillekin. Mielelläni myös kuulen toki muiden kokemuksia palvelusta. En ole varma toimiiko tämä samalla systeemillä muissakin kaupungeissa, omat kokemukseni siis ihan vain Joensuusta.


Yli 40€ tilauksiin kotiinkuljetus on ilmainen, alle 2km matkoihin kotiinkuljetus maksaa 1,90€ ja minimitilaus on 12€. Valikoima täällä on mielestäni hyvä ja hinnatkin ovat aikalailla samoissa hinnoissa kuin muissakin kaupoissa, toki isommilla ketjuilla on enemmän tarjouksia ja mitä suurempi kauppa niin sitä edullisemminhan he pystyvät myös ulos myymään tavaraa. Se mikä tässä on huippua ja ehdottomasti etu verrattuna kokeilemiini Prisman ja Citymarketin kotiinkuljetuksiin on toimitusaika, tilaukset on minulle taidettu molemmilla kerroilla toimittaa noin puolessa tunnissa tilauksesta eli ihan supernopeasti. Tilaukset tulevat paperikassissa, pakasteille on mahdollista ostaa myös erillinen kylmäpussi mutta omat pakasteeni ovat tulleet hyvin perille ilmankin. Kesäkuumalla toki tässä saattaisi olla hieman ongelmaa, koska Woltilla ei vastaavanlaista kylmäkuljetusmahdollisuutta ole kuin noilla isoilla ketjuilla.

Kuten kotiinkuljetukset muutenkaan niin tämäkään ei jää itselläni vakituiseen käyttöön, mutta melkeinpä sanoisin, että tulen tätä käyttämään jatkossa enemmän kuin noiden isojen ketjujen kuljetuksia. Kaikki tarvittavat tuotteet valikoimista löytyy ja tuo nopea toimitusaika on ihan superiso juttu itselleni. Ihan mahtavaa, että esim. sairastuessa on jatkossa aina helppo keino saada täytettä jääkaappiin eikä asialla tarvitse lähipiiriä kuormittaa.

Jos Wolt ei ole sinulle vielä tuttu, mutta löytyy paikkakunnaltasi niin koodilla I0VLN saat kolmeen ensimmäiseen tilaukseesi 4€ krediittejä käytettäväksi, kuten myös minä. 🙂

Oletko sinä testannut Wolt Marketia? Toimiiko homma vastaavalla tavalla myös muilla paikkakunnilla?

4 kommenttia:

 1. Wolt on hyvä idea etenkin haja-asutus -alueella, joissa hankintamatkat ovat pidempiä. Täällä kaupungissa sen sijaan Wolt on kuulemma laiskistanut monta kermapyllyä tilaamaan kotitoimituksena lähes kaiken - myös kävelyetäisyydeltä...

  VastaaPoista
 2. Ollaan käytetty kotiinkuljetusta. Meille vaan harva tulee, sen verran landella asutaan. Mutta ne jotka tulee, niin homma toimii hyvin.

  VastaaPoista
 3. meillä toimii ainoastaan paikallisten kebabmestojen kotiinkuljetus :D Prisman tilausta olen harkinnut, mutta en ole vielä jaksanut siihenkään perehtyä niin, että tilaus olisi viety loppuun asti. :D Mutta kyllä on niitä hetkiä, kun kotiinkuljetus ja varsinkin tuollainen pikainen olisi tosi iso apu arkeen! :)

  http://www.sangynalla.fi

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kirjapalveluiden ystävät huomio!

 *)mainoslinkki Koska meillä on taloudessa kaksi kirjojen ystävää, joista toinen ei vielä osaa lukea, on kirjapalvelutkin kovassa käytössä. ...

Luetuimmat