lauantai 26. marraskuuta 2022

Hydration Recharge

*)mainoslinkki

Lumene lukeutuu ehdottomasti yksien suosikkimerkkieni joukkoon ja aikalailla aina taitaakin vähintään silmämeikinpuhdistus olla kyseiseltä merkiltä itselläni aktiivisessa käytössä. Toki myös nappaan testiin aina niitä itselleni uusia tuttavuuksia. Kuten kuvista huomaa niin tämän tuotteen kohdalla kuva on napattu jo kesällä (voi kun kaipaan kesää ja lämpöä...) ja olenkin jonkin aikaa tätä ehtinyt käyttää, mistä huolimatta purkissa on käytettävää vielä melko pitkäksi aikaa eli riittoisa voide on myös kyseessä:


kuuluu nimenomaan Lumenen kosteuttavaan ihonhoitolinjaan eli soveltuu käytettäväksi kaiken ikäisillä. Mikäli ikä alkaa painaa ja iho kaipaa muutakin kuin kosteutusta niin extrahoivaa iholle saa erilaisten seerumeiden ja tehotiivisteiden muodossa - kuten itse tykkään tehdä. Tuote sisältää mm. karitevoita sekä koivunmahlaa ja on täysin vegaaninen. Koostumukseltaan voidemainen, joka imeytyy ihoon hyvin eli soveltuu vaikka kesähelteilläkin käyttöön - mutta toisaalta toimii itselläni loistavasti ainakin nyt näillä pakkasasteilla. Ja tokikin sitä lisäytyä saa mukaan halutessaan lisäämällä ihonhoitorutiiniinsa esim. kasvoöljyn. Tuoksu on raikas ja häviää levityksen jälkeen varsin nopeasti.

Ihana tuote ja tässä juuri pitäisikö hyödyntää *Cocopandan superetu ja tilata vielä Lumenen joulukalenteri (53,10€) joulukuuta ilahduttamaan ja siten ehkä löytää taas uusia suosikkeja Lumenen tuotteiden joukosta. Kuinka tuttuja Lumenen tuotteet sinulle ovat?

4 kommenttia:

 1. Minulla kosteuttava voide ei yleensä toimi pakkasella. Tätä olen käyttänyt joskus juuri helteisinä päiviänä, ja silloin se toimii loistavasti.

  VastaaPoista
 2. Lumene on kyllä itsellänikin yksi niitä merkkejä, joihin luotan!

  VastaaPoista
 3. Meillä oli muutama vuosi sitten goodiebagissa Lumenen Lähde sarjasta kolme tuotetta, muistan että ne tuntui levittäessä laadukkailta ja olisin tykännyt niistä kovasti, jos en olisi niistä allergisia oireita saanut. :( muistaakseni annoin jonkun, jos en kaikkia, niistä anopille. :)

  VastaaPoista
 4. Itse en voi Lumenea käyttää mutta nätti purnukka. Tulee mieleen ihan jääpuikot ja talvi.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat