sunnuntai 27. marraskuuta 2022

Cicaluronic

*)mainoslinkki

Kuten olen maininnut useammankin kerran niin rakastan meikinpuhdistuksen ensimmäisessä vaiheessa käyttää öljyjä, koska näillä saa oikein "sulatettua" meikin kasvoilta hellävaraisesti pois. Juoksevien öljyjen lisäksi on jonkin verran valikoimissa mm. kiinteämmässä muodossa olevia puhdistustuotteita, jotka muuttuvat ihon lämmössä öljyiksi. Tänään esittelyssä näistä yksi:


sisältää mm. rohtosammakonputkea sekä hyaluronihappoa. Koostumus sorbettimainen eli helppo ottaa spaattelilla purkista kädelle, ja jo pieni määrä tuotetta riittää koko kasvoille. Sulaa iholla ihanan öljymäiseksi. Sopii hyvin myös ainoana tuotteena käyttöön kasvojen puhdistukseen. Veden kanssa emulgoituu hieman maitomaiseksi ja on näin ollen helppo huuhdella kasvoilta pois. Itse olen pyöritellyt tällä myös silmämeikin rippeet pois eikä ole omiin silmiini aiheuttanut minkäänlaista epämukavaa tunnetta.

P.s. Huomasitko, että vielä tämän päivän eli 27.11.2022 Bearelilla on Black Friday -etuna -30% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista? Hyödynsitkö sinä BF-etuja tänä vuonna? Itse olen tykännyt siitä etteivät edut ole vain yhden päivän ajan olleet juuri missään voimassa eli on rauhassa ehtinyt miettiä onko todella jotain tarve tilata, liiassa kiireessä kun tulee herkemmin niitä "tilaan nyt kun halvalla saan" -tilauksia tehtyä.

4 kommenttia:

 1. Kyllä, tuli Black Friday hyödynnettyä tänä vuonna juuri kosmetiikkatuotteiden ostoihin. Mutta olisin muutenkin ostanut.

  Eihän tämä tuote kuivata ihoa pesun jälkeen?

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoista miten paljon erilaisia meikinpuhdistusjuttuja löytyy..

  VastaaPoista
 3. En oo öljyputsareihin vielä tutustunut, mutta kuulostaa tosi hellävaraiselta 😊 mä kalastin kameraa bf tarjouksista, mut jäi nyt ostamatta 🙈

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kirjapalveluiden ystävät huomio!

 *)mainoslinkki Koska meillä on taloudessa kaksi kirjojen ystävää, joista toinen ei vielä osaa lukea, on kirjapalvelutkin kovassa käytössä. ...

Luetuimmat