perjantai 15. maaliskuuta 2024

In woman

Olen jo melkoisen monta näistä La Riven tuoksuista esitellyt täällä ja, koska julkaisut saavat sen verran katselukertoja osakseen, arvelisin teidän mieluusti lukevan näitä jatkossakin. Käytiin tänään kaupungilla ja Normalissa, missä nappasin itselleni jälleen yhden tuoksun mukaani:


La Rive In Woman EdP on peräti kymmenen vuotta sitten lanseerattu kukkaistuoksu, joka tuttuun tapaan Normalissa maksoi huimat 3,90€/30ml. Tuoksusta löytyy (latvatuoksut:) mustaherukanlehteä, (sydäntuoksut:) ruusua (Rose de Mai tarkalleen ottaen), freesiaa, (pohjatuoksut:) vanillaa, patsulia, puisia tuoksunuotteja ja ambroksidia. Tuoksussa on jotain todella tuttua, mutta en saa päähäni mikä tuoksu tästä omalla ihollani tulee mieleen. Fragrantican mukaan esimerkiksi Giorgio Armanin Si olisi tämänkaltainen, mutta itselläni ei tuosta kyseisestä tuoksusta ole muistikuvaa (en ole itse siis sitä ainakaan omistanut). Joka tapauksessa ihollani tuoksu on ihastuttavan makean kukkainen olematta kuitenkaan imelä. Itsehän en ole vaniljan ystävä tuoksuissa eikä se tässä ainakaan itselläni ole mitenkään hyökkäävänä mukana.

Mitä tuoksua sinä käytät tällä hetkellä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat